Jump to content
Sign in to follow this  
Sarmaluta

Volkswagen anunta prima motorizare pe benzina pentru noul Touareg

Recommended Posts

Cea de-a treia generatie a SUV-ului de origine germana poate fi comandata acum si intr-o versiune V6 TFSI, de trei litri si 340 de cai putere.

volkswagen-touareg-black-style-73ca6f15f1838374ee-0-0-0-0-0.jpg

Dezvelit oficial inca din primavara anului trecut, noul Volkswagen Touareg nu a fost disponibil la vanzare decat intr-o singura varianta de motorizare. 
Este vorba, mai exact, despre un propulsor diesel cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri, pe care compania germana l-a oferit cu 231 sau 286 CP.
Astazi, la aproape un an de la prima sa aparitie in public, cea de-a treia generatie a popularului SUV poate fi comandata si intr-o versiune pe benzina.
Discutam, mai precis, despre un motor care vine la randul lui cu o configuratie de tip 3.0 V6, principala diferenta fiind insa puterea maxima: 340 CP.
Si in cazul de fata fisa cu specificatii tehnice este completata de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, potrivit Volkswagen.
Nota de plata a noului Touareg in varianta de motorizare V6 TFSI porneste de la 61.275 de euro - sau, cel putin, asa se intampla pe piata din Germania.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.