Jump to content

Volkswagen anunta prima motorizare pe benzina pentru noul Touareg


Sarmaluta
 Share

Recommended Posts

Cea de-a treia generatie a SUV-ului de origine germana poate fi comandata acum si intr-o versiune V6 TFSI, de trei litri si 340 de cai putere.

volkswagen-touareg-black-style-73ca6f15f1838374ee-0-0-0-0-0.jpg

Dezvelit oficial inca din primavara anului trecut, noul Volkswagen Touareg nu a fost disponibil la vanzare decat intr-o singura varianta de motorizare. 
Este vorba, mai exact, despre un propulsor diesel cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri, pe care compania germana l-a oferit cu 231 sau 286 CP.
Astazi, la aproape un an de la prima sa aparitie in public, cea de-a treia generatie a popularului SUV poate fi comandata si intr-o versiune pe benzina.
Discutam, mai precis, despre un motor care vine la randul lui cu o configuratie de tip 3.0 V6, principala diferenta fiind insa puterea maxima: 340 CP.
Si in cazul de fata fisa cu specificatii tehnice este completata de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, potrivit Volkswagen.
Nota de plata a noului Touareg in varianta de motorizare V6 TFSI porneste de la 61.275 de euro - sau, cel putin, asa se intampla pe piata din Germania.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.