Jump to content

Sumele pe care Man și Coman pot pleca de la FCSB! ”Mâine îi dă Gigi!”


eB Waldo
 Share

Recommended Posts

OTVmNzYxYjA0MWMxZDdkYWMzOGY3MmM4MjZhZDlm

 

 

Gigi Becali (60 de ani), patronul de la FCSB, are ambiția de a-și vinde ”perlele” din lot pe zeci de milioane de euro. Dennis Man (20 de ani) și Florinel Coman (20 de ani) sunt doi astfel de fotbaliști de pe urma cărora Becali speră să încaseze sume importante. Giovanni Becali, vărul său, fost agent de jucători, dar implicat în continuare în fenomen, a dezvăluit sumele pe care pot pleca cei doi jucători în acest moment.

 

”Zilele trecute m-am întâlnit cu Txiki Begiristain (n.r. - fost jucător la Barcelona, acum director sportiv la Manchester City) și am vorbit despre un jucător din Croația. L-am întrebat ce părere are despre aceste clauze. Știți ce mi-a spus? ’Giovanni, aceste clauze sunt puse ca să fii acoperit. Dar ele se negociează. Așa și la Gigi.

 

Acum, Man are o clauză de 50 de milioane de euro, dar dacă mâine vine cineva și îi oferă 25-30 de milioane pe el, Gigi îl dă! La fel și cu Coman. Are și el o clauză, da? Dar, dacă mâine vine unul și-i oferă 18-20 de milioane de euro, îl dă! Mâine îi dă pe amândoi pe acești bani”, a dezvăluit Giovanni Becali, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

 

Agentul de jucători a mai adăugat însă că lucrurile se pot schimba doar după Euro 2019 U21 și doar dacă naționala noastră va reuși ceva notabil acolo. ”Dacă Man și Coman vor face un Euro foarte bun, vor rezolva niște meciuri iar noi vom juca finala și ei vor marca vreun gol, atunci, după turneul final, putem vorbi și de sume mai mari de 40 de milioane de euro!”, a mai spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Dupa parere mea, sunt amandoi buni fotbalisti. Florinel, in opinia mea, e bun la finalizare. Man este un jucator tactic care creeaza ocaziile de gol.

Si da, mai bine, in cazul unui transfer, sa astepte dupa Euro 2019 U21, daca mai impresioneaza si acolo vor creste si preturile, precis.

Edited by Nasu'
Link to comment
Share on other sites

  • uSp locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.