Jump to content

Tow Truck Co. - Aplică pentru funcţia de tester / Apply for the tester function


RW Y3
 Share

Recommended Posts

 

appentrutester.png

 

Aplicatii pentru functia de tester / Applications for the tester function

 

Acest topic este destinat alegerii testerilor facțiunii Tow Truck Company.

Membrii rank 4+ își pot exprima dorința de a deveni testeri printr-o aplicatie in acest topic.

Membrii de rank 4+ vor primi un raspuns sub forma ADMIS / RESPINS pentru sustinerea testului de aptitudini pentru functia de tester doar de la lider / sublideri.

Inainte sa aplicati pentru functia de tester, cititi cu ATENTIE absolut tot continutul acestui topic!

Orice membru sub rank 4 ce posteaza aici la misto sau in forma de batjocura o sa fie sanctionat cu FactionWarn in joc!

 

Acordarea funcției de tester va fi făcută în funcție de 2 criterii:

1. Îndeplinirea unor condiții minime

2. Susținerea unui test împreună cu liderul / subliderul sau un responsabil a acestei echipe.

 

Condițiile minime pentru acordarea funcției de tester:

0.1 Să sțiți să folosiți forumul la un nivel ok

0.2 Să aveți un comportament bun, calculat, să nu se plângă alți membri de voi, să nu fi cauzat probleme grave etc.

0.3 Să aveți la momentul aplicării minimum 50 de posturi făcute pe forum.

0.4 Să fiți activi la sesiunile de recrutare dorind să dați teste.

0.5 Să fiți organizați și să faceți totul pe cât de bine posibil.

0.6 Să aibă minimum rank 4 în facțiune.

0.7 Să nu fi avut sanctiuni grave in ultimele 30 zile. (FW, etc.)

 

Informatii importante despre continutul si desfarusarea selectiei testerilor:

 

Testul pentru funcția de tester presupune 2 probe:

 

A.Proba teoretică:

Membrul va susține un test cu liderul, unul dintre cei doi sublideri sau responsabili ai factiunii Tow Truck Company în care îi vor fi adresate diferite întrebări pentru verificarea acestuia în ceea ce privește regulamentele facțiunii, cel general al facțiunilor pașnice și diferite întrebări pentru determinarea stilului comportamental al acestuia

Cel cu care susțineți testul, liderul, sub-liderul sau responsabilul in cauza, își rezervă dreptul asupra întrebărilor adresate și asupra numărului acestora și al altor detalii minore referitoare la test, nefiind nevoie de ceva prestabilit.

 

B.Proba practică:

Împreună cu liderul, subliderul sau responsabilul veți simula un test de intrare, în care recrutul va fi cel ce va testeaza anume liderul, subliderul sau responsabilul, iar testerul, persoana care și-a exercitat dorința pentru a primi funcția de tester.

În funcție de răspunsurile acordate la proba teoretică, liderul, subliderul si responsabilul își rezervă dreptul de a susține fie partea teoretică din testul de intrare, fie una dintre cele 2 părți ale probei practice ori ambele - totul depinzând de ceea ce a rezultat din felul cum ați răspuns la proba teoretică (A.)

 

Informatii suplimentare: 

 

-Punctarea este bazată pe ADMIS / RESPINS

-Dacă ați fost declarat RESPINS, puteți reaplica pentru funcția de tester abia după 14 zile de la primirea răspunsului.

-Doar liderul si subliderii pot da un răspuns la aplicație unui membru rank 4+

-Dacă v-a fost respinsă aplicația, si doriti sa contestati decizia celui ce v-a raspuns la aplicatie, vorbiți cu el fie pe joc, fie îi dați un PM pe forum, nu mai dați reply aici.

-Daca faceti double post, riscati sa fiti sanctionati.

-Regulamentul și criteriile pot suferi modificări în timp - ne rezervăm dreptul de a le modifica din cauza unor diferite cricumstanțe.

- Liderul/Subliderii Tester Recruitment Managers iar ei in majoritatea timpului o sa va raspunda aici la aplicatii si de asemenea, o sa va testeze aptitudinile in cazul in care aveti un calificativ ''ACCEPTAT'' la aplicatia aferenta.

 

 

 

 

Model de postare pentru aplicatia de tester: 

 

Nume (real):

Varsta:

Nume in joc si rank in factiune:

Cate ore poti juca pe zi?:

De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri):

De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri):

Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri):

Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): 

Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: 

Alte precizari:

Edited by AdrianYourSnowPet
Editare poza la topic / excludere Tester Teams Recruiment.
Link to comment
Share on other sites

 • RW Y3 changed the title to Tow Truck Co. - Aplica pentru functia de tester / Apply for the tester function

Nume (real): Mihai

Varsta: 17 ani.

Nume in joc si rank in factiune: MiHai350T, rank 5

Cate ore poti juca pe zi?: 1-2

De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): As dori sa ajut dezvoltarea facțiunii, intrucat este factiunea in care mi-am petrecut foarte multe timp si vreau sa o fac sa arate bine cu jucatori seriosi care sa se tine de treaba. Consider ca in acest mod putem sa transformam factiunea aceasta in mai bine. In alta ordine de idei, consider că mi-am pus amprenta destul de bine pe activitatea factiunii in perioada de pana acum si as mai vrea sa contribui, după pauza din aceasta functie.

De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Consider că sunt mai experimentat decat ceilalti, având undeva la 540 de zile in aceasta factiune, unde am deținut funcția de tester mai bine de 300 de zile si intr-un timp am fost chiar responsabil pe testeri, unde am dat sfaturi la randul meu celor cu functia de tester. Aceasta vechime, cred eu, ma ajuta sa cunosc foarte bine unii jucatori si cum sa ii abordezi in diferite cazuri.

Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa spun ca pot ajuta factiunea in mai multe moduri. Treaba mea de tester e sa trec printr-un filtru mai serios jucătorii acceptați de lider. Consider că atunci când stii pe cine ai in factiune ti-e mai usor sa lucrezi cu membrii respectivi, stii ca te poti baza pe ei si iti ofera siguranta. In alta ordine de idei, cu cat jucatorii sunt mai seriosi, factiunea se dezvolta mult mai repede.

Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament intern, Informatii si Ghidul Incepatorului.

Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Normal, ce se strica se plătește.

Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat!

Edited by eB MiHai350T
Link to comment
Share on other sites

 • RW Y3 changed the title to Tow Truck Co. - Aplică pentru funcţia de tester / Apply for the tester function

Nume (real): Raul

Varsta: 20

Nume in joc si rank in factiune: .Gacha99 rank 4.

Cate ore poti juca pe zi?: 1-2.

De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic pentru functia de tester deoarece este o functie destul de importanta intr-o factiune, fiind a 3-a dupa lider si sublider. Doresc sa primesc aceasta functie deoarece as vrea sa ajut factiunea cu membrii cat mai capabili. In aceasta factiune mi-am petrecut ultimele 3 luni, fiind o factiune in care ma simt foarte bine si as dori sa o ajut din toate punctele de vedere.

De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Consider ca nici un membru care a ajuns pana la rank 4 nu este mai potrivit decat altul deoarece in fiecare zi putem sa invatam ceva nou. Eu ma consider pregatit deoarece am mai avut functia de tester pe un alt cont si dupa parerea mea m-am descurcat destul de bine, avand grija sa nu bag orice player in factiune pentru un test "dat gresit" sau trecand de la mine.

Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa ajut aceasta factiune din mai multe puncte de vedere cu ajutorul functiei de tester. In primul rand doresc sa ajut liderul sa aiba niste membrii capabili si care sa respecte regulamentul factiunii din care face parte si sa nu-l incalce la orice ocazie. In al doilea rand doresc sa ajut colegii care deja au aceasta functie si nu pot face fata cererii de testare care vine dupa o sesiune de aplicatii.

Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Ghidul incepatorului, Regulamentele atat al factiunii cat si al serverului, Tractari ilegale / legale.

Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Desigur.

Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat.

Link to comment
Share on other sites

@RW Raul99 aplicatia ta a fost analizata de catre conducerea Tow Truck Company, iar raspunsul pentru tine este unul pozitiv. Contacteaza-l pe @RW DDonny in joc pentru sustinerea testului de acordare a functiei de tester.

Link to comment
Share on other sites

 • Nume (real): Andrei

 

 • Varsta: Aproape 15 ani

 

 • Nume in joc si rank in factiune: Andrei.BAGHERA (4)

 

 • Cate ore poti juca pe zi?: O sa joc intre o ora si trei ore in functie de timpul meu liber, in acest inceput de luna am jucat putin deoarece am fost ocupat cu scoala.

 

 • De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Pentru ca este o functie importanta in factiune si mi-ar face placere sa o detin si eu. Nu am mai fost tester si chiar doresc sa o fac aici, in Tow Truck Company. Vreau sa ajut factiunea si cred ca aceasta este o cale prin care o pot face. Cred ca am atins vechimea necesara pentru a detine funtia de tester, sunt de aproape doua luni in aceasta factiune in care am invatat multe lucruri si m-am obisnuit.

 

 • De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce crezi ca ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat (minim 2 randuri): Ma cred potrivit deoarece eu ma consider capabil pentru aceasta functie, am invatat foarte bine toate topicurile de pe forumul factiunii asa ca imi pot gasi usor intrebari pentru test-log.  Nu ma pot compara cu ceilalti candidati din punct de vedere al sanselor.

 

 • Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Pot ajuta in incheierea intr-un timp mai scurt al perioadei de recrutare dand cat mai multe teste. O sa fiu atent la sustinerea testelor pentru a trece doar membrii capabili. O sa mai ajut playerii care nu au inteles foarte bine regulile daca vad ca au trecut testul cu toate ca au mai avut mici scapari

 

 

 • Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament Intern, Lista Amenzilor, Regulamentul General al Factiunilor Pasnice, Ghidul Incepatorului si Tractari Ilegale

 

 • Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da, o sa imi asum greselile.

 

 • Alte precizari: Multumesc
Link to comment
Share on other sites

@Takeoff aplicatia ta a fost analizata de catre conducerea Tow Truck Company iar raspunsul pentru tine este unul NEGATIV / RESPINS. Esti foarte proaspat promovat la rank 4 si nu te consider inca pregatit pentru aceasta functie, iti recomand sa acumulezi cel putin rank 5 si sa dobandesti experienta mai mare in factiune apoi te reastept cu o aplicatie.

Link to comment
Share on other sites

Nume (real): Edward.

Varsta: 14 ani.

Nume in joc si rank in factiune: .EdW , rank 4 în facțiune.

Cate ore poti juca pe zi?: 5-10 ore.

De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc să aplic pentru această funcție doarece mă simt pregătit să o dețin. Aici pot susține testele de intrare cu , candidații. Am experientă ca și tester, deoarece am mai fost și în altă facțiune, precum Los Santos School Instructors. Încă țin minte regulile. Această funcție doresc să o tratez cu respect și să depun multă muncă.

De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Mă cred potrivit deoarece am mai avut această funcție și în altă facțiune. Știu cum se procedează atunci când susții testele de intrare în facțiune. 

Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Pot ajuta cu multe lucruri cum ar fi: Susținerea testelor cu viitorii candidați, să provin din conducerea facțiunii și multă muncă depusă. Funcția o dată ce am primit-o , voi avea grijă de aceasta.

Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulamentul intern și Ghidul Începătorului.

Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Desigur.

Alte precizari: Mulțumesc frumos.

Link to comment
Share on other sites

---Nume (real):

Popa Adin

 

---Varsta:

18 ani.

 

---Nume in joc si rank in factiune:

.Eminescu rank 4

 

---Cate ore poti juca pe zi?:

 Depinde de timpul meu liber, avand in vedere ca poate o sa am factiune mereu o sa imi fac timp sa ma ocup de ea. Pot sta dela 5 ore pe zi pana seara tarziu in general, timp in care o sa ma ocup de factiune.

 

---De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri):

 Doresc deoarece este o functie superba, interesanta, palpitanta si foarte frumoasa. Îmi doresc deoarece îmi place sa ajut, sa-i fac pe toti mândrii de mine, sa respect, sa fiu pe placul tuturor si sa-mi pot duce treaba la bun sfârsti.  Este o functie respectata si cu o influenta foarte mare pe server cat si in factiunea noastra, Tow Truck Company.

 

---De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): 

Eu cred ca sunt potrivit pentru aceasta functie doarece am o experienta necesara sa fac fata tuturor cerintelor impuse si tuturor intrebarilor pe care membrii factiuni mi le adreseaza. Consider ca sunt respectuos, responsabil cat si devotat in munca pe care trebuie sa o fac, iar prin aceste calitati voi reusi sa motivez si pe cei din jurul meu pentru a respecta intotdeauna cerintele impuse cat si sa nu creeze probleme. Dupa parerea mea, sper sa fiu acceptat deoarece am un comportament si un limbaj exemplar, iar activitatea mea este una acceptabila. Daca voi reusi sa primesc aceasta functie, cu siguranta voi marii activitatea.

 

---Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri):

Pot zice ca sunt un player destul de experimentat in aceasta factiune pentru a aduce un plus, cu informatiile pe care le-am dobandit in tot timpul in care am jucat aici. Sunt un om responsabil si stiu sa tin de o functie si sa muncesc pentru a ajuta cat mai mult aceasta factiune voi acorda mai mult timp factiunii ca pana acum, deoarece stiu ca functia de tester implica munca, sunt o persoana care se adapteaza la orice, deci sunt sigur ca ma voi descurca foarte bine.

 

---Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): 

Ma bazez în special pe regulamentul intern, regulamentul factiunilor pasnice si pe restul topicurilor din forumul Tow Truck Company. Ma mai pot baza pe cunostintele mele acumulate in factiune.

 

---Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: 

Da, îmi voi accepta orice pedeapsa. Atâta timp cât sunt tester am obligatia de a respecta si de a sti regulamentele. Imi asum orice greseala si suport consecintele.

 

---Alte precizari:

Va multumesc pentru citirea aplicatiei mele, in aceasta aplicatie am fost cat se poate de sincer, am incercat sa pun esentialul, sa nu spun lucruri care nu isi au rostul si care o sa va fie de folos in luarea unei decizii in cazul meu. Am experienta suficienta in factiune dupa parerea mea. Va multumesc inca o data, sper ca aplicatia sa va fie de folos pentru a ma cunoaste mai bine si pentru a lua o decizie cat mai corecta! O seara/zi minunata sa aveti, astept raspunsul vostru, domnilor!

Edited by Eminescu RPG2
Link to comment
Share on other sites

@Eminescu RPG2 aplicația ta a fost analizată de către conducerea Tow Truck Company, iar răspunsul este unul pozitiv. Contactează-ma pe mine sau pe @RW DDonny în joc pentru a susține testul de acordare a funcției de tester.

Edited by RW Y3
Link to comment
Share on other sites

Nume (real): Vlad

Varsta: 13 ani, fac 14 in curand.

Nume in joc si rank in factiune: Cocalarul005.V2 , rank 4 în facțiune.

Cate ore poti juca pe zi?: Acum ca am net o sa acord 2h+ .

De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc să aplic pentru această funcție doarece mă simt pregătit să o dețin. Am fost tester in 69 Pier mobs de 3 ori si sunt si acum in prezent, stiu cu ce se mananca si sunt sigur ca o sa ma pot descurca. Si fiindca activitatea mea a fost din ce in ce mai slaba si poate asa o sa reusesc sa-mi mai cresc activitatea.

De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Mă cred potrivit deoarece am mai avut această funcție și inca o am in 69 Pier Mobs de mai multe ori.

Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Pot ajuta cu informatii colegilor, si pot sustine testele cu cat mai multi candidati.De fiecare data cand se vor deschide aplicatiile in secunda a doua voi fi gata de teste. 

Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulamentul intern și Ghidul Începătorului.

Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da !

Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat, sper ca o sa mi acorzi o sansa.

Edited by Cocalarul005
Link to comment
Share on other sites

@Cocalarul005 Aplicație ta a fost analizată de căre conducerea facțiunii TTC, iar răspunsul este unul NEGATIV.

În ultima perioadă activitatea ta a fost una foarte scăzută, fapt ce nu-mi conferă siguranța că vei putea fi disponibil pentru sesiunile de recrutare. Fii explicit  și oferă-mi motive clare, ce te determină, ce motivație ai, nu doar să-mi spui c-ai mai avut tester și gata. Nu contează c-ai mai avut tester der N ori, dacă implicarea ta în facțiune este egală cu zero. Succes data viitoare!

Link to comment
Share on other sites

Nume (real): Vlad Istrate

Varsta: 16 ani

Nume in joc si rank in factiune: ElecTroNeZz.HYENA

Cate ore poti juca pe zi?: in jur de 3-4

De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri):Doresc sa aplic pentru functia de tester deoarece imi place foarte mult sa interactionez cu oamenii , sa ii testez , si in al doilea rand am mai fost tester in aceasta factiune (pe secundar) si mi-a placut foarte mult!

De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Cum am spus si mai sus imi place foarte mult sa interactionez cu oameni noi si sa ii supun unor teste , si ca am mai fost si stiu ce trebuie sa fac.

Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Prin admiterea celor mai bun candidati.

Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament intern si Ghidul incepatorului

Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da

Alte precizari: 1. Stiu ca nu am respectat minumul de randuri. 2. Si stiu ca nu este acelasi nume de pe aplicatia de pe website , dar acea aplicatie am luat o si eu la randul meu de la altcineva , ca acum serios la inceput cine statea sa isi faca singur aplicatia.

Link to comment
Share on other sites

@ElecTroNeZz aplicatia ta a fost analizata de catre conducerea Tow Truck Company iar raspunsul pe care il primesti este unul de RESPINS. Nu ai minimul de postari pe forum iar aplicatia ta este slab dezvoltata si nu ai respectat correct cerintele din model.

Link to comment
Share on other sites

On 3/25/2019 at 2:50 PM, RW Y3 said:

 

GXbGB4f.png

 

Aplicatii pentru functia de tester / Applications for the tester function

 

Acest topic este destinat alegerii testerilor facțiunii Tow Truck Company.

Membrii rank4+ își pot exprima dorința de a deveni testeri printr-o aplicatie in acest topic.

Membrii de rank4+ vor primi un raspuns sub forma ADMIS / RESPINS pentru sustinerea testului de aptitudini pentru functia de tester doar de la lider / sublideri.

Inainte sa aplicati pentru functia de tester, cititi cu ATENTIE absolut tot continutul acestui topic!

Orice membru sub rank4 ce posteaza aici la misto sau in forma de batjocura o sa fie sanctionat cu FactionWarn in joc!

 

Acordarea funcției de tester va fi făcută în funcție de 2 criterii:

1. Îndeplinirea unor condiții minime

2. Susținerea unui test împreună cu liderul / subliderul.

 

Condițiile minime pentru acordarea funcției de tester:

0.1 Să sțiți să folosiți forumul la un nivel ok

0.2 Să aveți un comportament bun, calculat, să nu se plângă alți membri de voi, să nu fi cauzat probleme grave etc.

0.3 Să aveți la momentul aplicării minimum 50 de posturi făcute pe forum.

0.4 Să fiți activi la sesiunile de recrutare dorind să dați teste.

0.5 Să fiți organizați și să faceți totul pe cât de bine posibil.

0.6 Să aibă minimum rank4 în facțiune.

0.7 Să nu fi avut sanctiuni grave in ultimele 30 zile. (FW, Jail, Mute, Ban etc.)

 

Informatii importante despre continutul si desfarusarea selectiei testerilor:

 

Testul pentru funcția de tester presupune 2 probe:

 

A.Proba teoretică:

Membrul va susține un test cu liderul sau unul dintre cei doi sublideri ai factiunii Tow Truck Company în care îi vor fi adresate diferite întrebări pentru verificarea acestuia în ceea ce privește regulamentele facțiunii, cel general al facțiunilor pașnice și diferite întrebări pentru determinarea stilului comportamental al acestuia

Cel cu care susțineți testul, liderul sau subliderul in cauza, își rezervă dreptul asupra întrebărilor adresate și asupra numărului acestora și al altor detalii minore referitoare la test, nefiind nevoie de ceva prestabilit.

 

B.Proba practică:

Împreună cu liderul sau subliderul veți simula un test de intrare, în care recrutul va fi cel ce va testeaza anume liderul sau subliderul, iar testerul, persoana care și-a exercitat dorința pentru a primi funcția de tester.

În funcție de răspunsurile acordate la proba teoretică, liderul sau subliderul își rezervă dreptul de a susține fie partea teoretică din testul de intrare, fie una dintre cele 2 părți ale probei practice ori ambele - totul depinzând de ceea ce a rezultat din felul cum ați răspuns la proba teoretică (A.)

 

Informatii suplimentare: 

 

-Punctarea este bazată pe ADMIS / RESPINS

-Dacă ați fost declarat RESPINS , puteți reaplica pentru funcția de tester abia după 14 zile de la primirea răspunsului.

-Doar liderul sau subliderii pot da un răspuns la aplicație unui membru rank 4+

-Dacă v-a fost respinsă aplicația, si doriti sa contestati decizia celui ce v-a raspuns la aplicatie, vorbiți cu el fie pe joc, fie îi dați un PM pe forum, nu mai dați reply aici.

-Daca faceti double post, riscati sa fiti sanctionati.

-Dacă ați fost declarat ADMIS aveți la dispoziție 24h din momentul încheierii testului pentru funcția de tester să trimiteți un model de test log (15 întrebări + răspunsurile acestora) pe forum printr-un  PM lui @RW DDonny urmând ca acesta să vi-l corecteze și să vă dea confirmarea că-l puteți folosi în cadrul sesiunilor de recrutare.

-Regulamentul și criteriile pot suferi modificări în timp - ne rezervăm dreptul de a le modifica din cauza unor diferite cricumstanțe.

- @RW DDonny are rolul de Tester Recruitment Manager iar el in majoritatea timpului o sa va raspunda aici la aplicatii si de asemenea, o sa va testeze aptitudinile in cazul in care aveti un calificativ ''ACCEPTAT'' la aplicatia aferenta.

-Numarul maxim de testeri pe care l-am stabilit este de 8 testeri (pe langa gradul liderului si al subliderilor).

 

 

 

Model de postare pentru aplicatia de tester: 

 

Nume (real): Duma Andrei

Varsta: 15 ani

Nume in joc si rank in factiune: Numele din joc este ''Andrei1112lr'' si ranku-ul in factiune pe care il detin  este 4.

Cate ore poti juca pe zi?: Orele pe care le acord intr-o zi jocului este in jur de 3-4 ore,sunt zile in care stau si mai mult(vacanta sau zile libere) si zile cand stau mai putin(cand am teze,teste,ceva important care tine de scoala.(scoala are prioritate).

De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): As dori sa aplic pentru functia de tester deoarece imi place sa ajut factiunea,sa ajut noii membrii acceptati de lider,sa ajut liderul,cat si pe ceilalti colegi cu functia de tester,o mana de ajutor in plus..(eu zic ca nu strica)si daca tot am ajuns la rank ul acesta si pot avea aceasta functie,daca pot sa ating si acest prag,de ce sa nu o fac?Si in plus de asta eu zic ca am aratat cat de serios sunt,raportul mereu la saptamana(mecanicul saptamanii de vreo 2,3 ori),eu zic ca sunt un tip destul de descurcaret si ca as putea sa ma descurc si cu aceasta functie de tester.

De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri):Cum am spus si mai sus,am dat dovada de incredere(asa zic eu),nu am avut sanctiuni,nici macar un post,avertizare(am cazierul gol,as putea spune),am  dat dovada ca se poate(si acesta nu este maximul pe care il pot face pentru factiune..dar acum este cu scoala si nu as vrea sa intru in amanunte ...cu totii stim cum e).Nu pot sa zic ca sunt mai bun ca un canditat,mereu va fi cineva mai bun ca mine si aici incepe concuruenta ceea ce face bine pentru factiune si pentru lider,cine este mai activ,o sa fie mai bun ca celalalt candidat.

Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri):Pai pot ajuta ttc-ul prin acceptarea persoanelor care s au pregatit pentru aceasta factiune,prin sustinerea testelor cu ei,sau respingerea lor(daca nu stiu intrebarile pe care i le voi adresa),in acelasi timp ajut si liderul cat si pe ceilalti colegi de factiune care au aceasta functie de tester.

Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Sursele vor fi:

-regulament intern si ghidul incepatorului.

 

Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Mi se pare normal ca sa fiu pedepsit in cazul in care voi incalca regulamentul.

Alte precizari:Sper sa imi fie acordata aceasta sansa,etapa in aceasta factiune si daca va fi sa fiu acceptat nu voi dezamagi.

 

Link to comment
Share on other sites

@Andrei duma aplicatia ta a fost analizata iar raspunsul pentru tine este unul NEGATIV. Nu indeplinesti conditiile minime pentru a aplica la aceasta functie anume, nu ai minim 50 de postari pe forum. Te reastept cu o aplicatie peste 14 zile!

Link to comment
Share on other sites

Nume (real): Vlad

Varsta: 13 ani, fac 14 in curand.

Nume in joc si rank in factiune: Cocalarul005.V2 , rank 5 în facțiune.

Cate ore poti juca pe zi?: Acord peste 2 ore pe zi.

De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic pentru functia de tester deoarece vreau sa fiu mai activ in factiune, am 120 de zile si nu am facut nimic mai interesant, vreau functia de tester pentru a putea sustine testele de intrare cu candidati si pentru a nu fi inutil, nu-mi place sa fiu de pomana intr-o factiune si stiu ca Voicu este putin suparat pe mine deoarece nu am avut o activitate atat de mare in ultimul timp si doresc sa schimb acest lucru.

De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Mă cred potrivit deoarece am mai avut această funcție in alte factiuni si stiu cu ce se mananca, si sunt singur ca o sa ma pot descurca!

Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Pot ajuta cu informatii colegilor, si pot sustine testele cu cat mai multi candidati.De fiecare data cand se vor deschide aplicatiile in secunda a doua voi fi gata de teste. 

Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulamentul intern și Ghidul Începătorului.

Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da !

Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat, sper ca o sa mi acorzi o sansa.

Link to comment
Share on other sites

@Cocalarul005 aplicatia ta a fost analizata de catre conducerea Tow Truck Company iar raspunsul pentru tine este unul NEGATIV. Nu indeplinesti cerintele minime impuse pentru functia de tester ( le ai chiar in prima postare a mea in acest topic ) Asadar, te reastept cu o aplicatie dupa ce indeplinesti conditiile.

Link to comment
Share on other sites

Nume (real):Cosmin.

Varsta:Am varsta de 14 ani.

Nume in joc si rank in factiune:CaDe3(4).

Cate ore poti juca pe zi?:Pot juca 5-6 ore, depinde de zi, fara [/sleep].

De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri):Doresc sa fac parte din echipa de testeri  a factiuni deoarece stiu cu ce se ocupa aceasta echipa si de aceea am aplicat la aceasta functie. Deoarece vreau sa ajut factiunea si totodata liderul.

De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri):Eu cred ca sunt potrivit pentru aceasta functie deoarece am o experienta necesara sa fac fata tuturor provocarilor care imi ies in fata. Consider ca am cei 7 ani de acasa si ma bazez pe principiul ,, Respecta si vei fi respectat,,. Dupa parerea mea cred ca o sa fiu acceptat deoarece am un comportament excelent si ma port frumos cu toti playeri.

Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri):Eu cred ca pot ajuta Tow Truck Company deoarece stiu cum e treaba de tester. Sunt un om responsabil si stiu sa tin de o functie si sa muncesc pentru a ajuta aceasta factiune, tot timpul pe care il voi petrece pe samp il voi acorda acestei functii si acestei factiuni.

Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Eu ma bazez pe regulamentul intern si restul topicurilor de pe forumuL Tou Truck Company. Ma bazez pe cunostintele mele acumulate in factiune.

Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da, imi asum aceste consecinte si sper sa nu mi se intample.

Alte precizari: Va multumesc pentru citirea aplicatiei mele!

Link to comment
Share on other sites

Nume (real): Mario

Varsta: Am 15 ani.

Nume in joc si rank in factiune: KwebJr. (5)

Cate ore poti juca pe zi?: 1/2, Depinde de zi.

De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic la aceasta functie deoarece am experienta foarte mare, iar cunosc foarte bine regulamentul acestei factiuni, mi se pare o factiune foarte buna, pot sa ajut cu foarte multe si nu o sa va dezamagesc! Sunt un om responsabil si stiu sa tin de o functie, am mai fost in trecut.

De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Dupa parerea mea, ar fii un motiv bun ca am 120 de zile, plus in trecut peste 105, am mai avut tester si stiu cu ce se mananca acest rol, am experienta si cunosc tot regulamentul, cred ca pot ajuta aceasta factiune.

Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Am vazut că uneori testerii nu fac față numărului de candidați, toți vor să dea testul odată iar testerii nu se pot împărți pentru toți. Fiind un membru activ m-am gândit să vin în ajutorul acestora.

Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri):  Regulament intern si Ghidul incepatorilor.

Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Desigur ca da.

Alte precizari: Mersi, va pup!

Link to comment
Share on other sites

@oC Kwebaplicația ta a fost analizată de către conducerea Tow Truck Company, iar răspunsul este unul NEGATIV

 

On ‎3‎/‎25‎/‎2019 at 2:50 PM, RW Y3 said:

 

 

0.7 Să nu fi avut sanctiuni grave in ultimele 30 zile. (FW, Jail, Mute, Ban etc.)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nume (real): Mario

Varsta: Am 15 ani.

Nume in joc si rank in factiune: KwebJr. (5)

Cate ore poti juca pe zi?: 1/2, Depinde de zi.

De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic la aceasta functie deoarece am experienta foarte mare, iar cunosc foarte bine regulamentul acestei factiuni, mi se pare o factiune foarte buna, pot sa ajut cu foarte multe si nu o sa va dezamagesc! Sunt un om responsabil si stiu sa tin de o functie, am mai fost in trecut.

De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Dupa parerea mea, ar fii un motiv bun ca am 120 de zile, plus in trecut peste 105, am mai avut tester si stiu cu ce se mananca acest rol, am experienta si cunosc tot regulamentul, cred ca pot ajuta aceasta factiune.

Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Am vazut că uneori testerii nu fac față numărului de candidați, toți vor să dea testul odată iar testerii nu se pot împărți pentru toți. Fiind un membru activ m-am gândit să vin în ajutorul acestora.

Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri):  Regulament intern si Ghidul incepatorilor.

Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Desigur ca da.

Alte precizari: Mersi, va pup!

Link to comment
Share on other sites

@oC Kweb, aplicația ta a fost analizată de către conducerea Tow Truck Company, iar răspunsul este unul NEGATIV. 

 

În ultima perioadă activitatea ta a fost una foarte scăzută, fapt ce nu-mi conferă siguranța că vei putea fi disponibil pentru sesiunile de recrutare. Fii explicit  și oferă-mi motive clare, ce te determină, ce motivație ai, nu doar să-mi spui c-ai mai avut tester și gata. Succes data viitoare!

 

Edited by Eminescu RPG2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.