Jump to content

Elevii vor avea mai puţine vacanţe!


.Aku
 Share

Recommended Posts

Ministrul Educaţiei spunea la începutul anului că au fost discutate modificări la structura anului şcolar 2019-2020. Aceasta vorbeşte acum de schimbările operate în învăţământ, oficialul subliniind că mulți i-au reproșat dezechilibrul ușor între semestre, deoarece unul are 15 săptămâni, celălalt are 20 de săptămâni.

 

„Toată lumea se uită la mine şi vorbeşte de schimbări. Două schimbări am făcut în patru luni și anume noua metodologie pentru manuale și noua structură a anului școlar. În ce constă? Să scăpăm de lucrurile de care vorbiţi. Pentru că semestrul I era franjurat, chiar eu am pus această sintagmă (…) Semestrul se încheie pe 21 decembrie și semestrul II începe după trei săptămâni de vacanță și are o vacanță de două săptămâni în perioada sărbătorilor de Paște. Aceasta este schimbarea. Mi se pare mult mai adecvată, chiar dacă mulți reproșează dezechilibrul ușor între semestre: unul are 15 săptămâni, celălalt are 20 de săptămâni. Dar cel mai lung are în interiorul lui două săptămâni de vacanță, de sărbătorile de Paşte”, a declarat ministrul.

 

Sursa: lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Aku locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.