Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Regele Iordaniei şi-a anulat vizita în România după anunţurile lui Dăncilă


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Imagini pentru king abdullah of jordan

 

 

 

 

Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei şi-a anulat vizita pe care o avea programată în România ca urmare a declaraţiei făcute de premierul Viorica Dăncilă cu privire la intenţia de a muta ambasada României din Israel la Ierusalim, informează pagina oficială de internet a monarhiei haşemite.

 

Regele Abdullah al II-lea avea prevăzute întrevederi cu preşedintele Klaus Iohannis şi mai mulţi parlamentari şi trebuia să participe la două forumuri.

 

În cursul vizitei urmau să fie semnate mai multe documente, între care un acord şi un program de cooperare. Ierusalimul, capitală a Israelului, este revendicat drept capitală şi de palestinieni.

 

Din cauza disputelor dintre cele două părţi şi pentru a încuraja procesul de pace, majoritatea ţărilor au ales să nu îşi mute ambasadele de la Tel Aviv la Ierusalim până când statutul oraşului nu va fi reglementat.

 

Iordania a controlat până în 1967 Ierusalimul de Est iar familia regală haşemită este şi în prezent custode al locurilor sfinte din acel oraş.

 

 

SURSE: Radio România ActualităţiDigi24ziare.comAntena 3ProTVLibertateaRadio Europa LiberăB1Evenimentul ZileiRomânia TVTVRAK-24Calea EuropeanăRFIFinancial IntelligencePodulZiua de ConstanţaEurActivOpinia TimişoareiTurnul SfatuluiHotNewsRadu Tudorg4media.rowall-street.roObiectiv de SuceavaRomânia LiberăRadio ClasiceBihoreanulQMagazineEuropa FMRepublicatimpromanesc.roRomânia24Cronica RomânăExpress Sud-EstSputnikplaytech.roRealitateaOrdineaAntena 1Cuget Libernews.roBizidayThe Epoch TimesSecunda TVbursa.roGazeta de SudNew MoneyCapitalViva FMprofit.roAGERPRESCotidianulComisarulPS NewsRevista 22GândulJurnalul Olteniei.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.