Jump to content
Sign in to follow this  
HenrY14

Bug Raport

Recommended Posts

Nick-ul tau: HenrY14
Server: RPG4
Descrierea bugului: Saptamana trecuta (18.03.2019 - 24.03.2019) nu am reusit sa termin raportul iar saptamana aceasta (25.03.2019 - 31.03.2019), am raportul optional pentru ca am avut inactivitate. Acum as vrea sa reiau raportul de saptamana trecuta, doar ca nu ma lasa. Am incercat sa fac un contract sa vad daca se pun punctele pe saptamana trecuta si nu a mers, punctele se pun pe saptamana aceasta, in care raportul meu este optional. Iar in joc nu-mi apare cum ca as avea vreo restanta.. Voi face toate cele 7 puncte care trebuiau de regula sa le fac pe saptamana trecuta si sper ca daca voi fi santionat pe nedrept de catre server, sa se poata face ceva.

Circumstantele in care s-a produs bugul: -
Screenshot(s): https://imgur.com/a/dzC5bM8

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Salut,

 

Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de website ci mai degrabă de scriptul serverului. Voi muta topicul în secțiunea corectă să se ocupe scripterii de problema ta.

// @Adi007, vezi ce se intampla in momentul in care jucatorul are inactivitate si raport de recuperat.

 

O zi bună.

Edited by kobo

Share this post


Link to post
Share on other sites

@kobo Daca mai tii minte am avut discutia asta despre cei care vor sa faca cereri de inactivitate pe saptamana curenta, avand saptamana trecuta restanta (nefinalizata).

Solutia era sa nu impunem ceva la nivel de cod, ci liderii sa se ocupe daca accepta sau nu o astfel de inactivitate.

 

La nivel de script nu se iau masuri, daca liderul iti accepta inactivitate pe saptamana X, iar tu in saptamana X-1 nu ti-ai terminat raportul, fiind scutit pe saptamana X, asta inseamna ca raport vei mai face la saptamana X+1, saptamana in care nu vei mai recupera niciun raport (pentru ca sistemul de recuperare functioneaza numai pe legatura saptamana curenta-penultima saptamana, iar pentru legatura saptamana curenta-antepenultima-saptamana nu se iau masuri).

 

Nu e bug, liderul a decis sa-ti dea liber la inactivitate (si implicit sa nu mai recuperezi acel raport restant, ar trebui sa fi stiut ca se va intampla asta el ca lider).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.