Jump to content

Se desparte de Real Madrid după 8 ani. Zinedine Zidane nu l-a convins, iar din vară pleacă de pe ”Santiago Bernabeu”


cedrykk
 Share

Recommended Posts

raphaelvarane-cropped-gvnn2dlrp85m17r4iq2lmynhd.jpg.a51a142b26b968f700a94eb7959a1137.jpg

 

Raphael Varane (25 de ani) nu mai este dispus să continue la Real Madrid din vară. Presa din Spania a aflat că francezul i-a anunţat deja pe oficialii clubului că vrea să-şi încerce şansa în altă parte. Anunţul este unul surprinzător, ţinând cont de faptul că echipa a început reconstrucţia după revenirea lui Zinedine Zidane. Mai mult, Varane urma să fie unul dintre oamenii de bază ai tehnicianului.

 

Campionul mondial Varane a invocat motivul că a câştigat toate trofeele alături de madrileni şi nu doreşte ca perioada slabă prin care trec aceştia să-i afecteze imaginea. PSG şi-a manifestat intenţia de a-l transfera pe fundaş. Clauza de reziliere se ridică la 500 de milioane de euro, dar se pare că spaniolii îi vor respecta decizia şi vor scădea din sumă. Ştirea apărută luni în AS este susţinută şi de decizia lui Zidane din ultimul meci de campionat, cu Huesca. A lăsat pe bancă mai mulţi jucători, printre care s-a numărat şi Raphael Varane.

 

Varane, Kroos, Modric şi Asensio nu au fost în lot la meciul de duminică

Varane este jucătorul lui Real Madrid din 2011, când aceştia au plătit zece milioane de euro pentru a-l aduce de la RC Lens.

sursa

 

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.