Jump to content

De Programul Rabla pot beneficia un număr de peste 35.000 de români!


.Aku
 Share

Recommended Posts

Programul Rabla 2019 a fost aprobat și i s-a alocat un buget semnificativ. O spune chiar premierul care a arătat și câți oameni vor putea profita, pentru a își schimba mașinile mai vechi de opt ani cu una nouă.

 

Programul Rabla 2019 va primi un buget substanțial care va permite unui număr de peste 35.000 de români și își cumpere o mașină nouă, la prețuri mai mici. O spune chiar premierul care amintește că va continua programul pentru mașini electrice, acolo unde sumele primite de la stat sunt semnificative, până la 10.000 de euro de persoană.

 

Pentru casarea mașinilor mai vechi de 8 ani, românii au posibilitatea, în cadrul Programului Rabla, să încaseze un voucher de 6.000 de lei care poate fi folosit pentru achiziția unui automobil nou. În plus față de cei 6.000 de lei, dealerii auto obișnuiesc să construiască oferte speciale, în jurul programului guvernamental.

 

Sursa: lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.