Jump to content

Ce credeți despre școlile teologice


oG ZaKE
 Share

Recommended Posts

Salutare, 

 

Fac acest topic pentru a afla opinia voastră despre o școală teologica, credeți ca va poate influența la sporirea credinței în Dumnezeu? 

 

Cel puțin eu, am făcut parte dintr-o școală de acest gen, timp de un semestru, dar m-am întors pe profilul meu anul acesta deoarece doresc sa continui medicina, iar teologia nu ma ajuta cu nimic în ceea ce privește biologia și chimia, de care ai nevoie la respectivele facultăți, deoarece din clasa a X-a se scot următoarele materii: matematica, biologie, chimie, fizica și se introduc 5 materii de profil, poate ca v-am dat o idee celor care nu le au cu matematica, bac-ul il dați la romana și istorie obligatoriu și una dintre logica geografie și psihologie la alegere. Dacă doriți, va pot oferi informații despre aceasta școală de tip liceu, eu fiind din Iași, am studiat un semestru la Seminarul Teologic Ortodox Liceal "Sf. Vasile cel Mare" Iași. 

 

Toate cele bune! 

Link to comment
Share on other sites

  • Elena locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.