Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Lovitură sau fumigenă? Anamaria Prodan, după ce Di Francesco, Zahavi și Neymar Sr. au fost la FCSB - Craiova: „I-am cerut lui Gigi 7 bilete pentru Real Madrid” + Ce spune Becali


South Andreey
 Share

Recommended Posts

r2lbRTl.jpg

 

Anamaria Prodan a dezvăluit azi că i-a cerut lui Gigi Becali invitații pentru trimiși ai clubului Real Madrid la meciul dintre FCSB și CSU Craiova, scor 3-2. 

„I-am cerut 7 invitații lui Gigi Becali la lojă pentru niște domni de la Real Madrid. Dar eu nu am anunțat pe nimeni. Nu i-am adus în fața camerelor. N-am văzut cu ce m-ar ajuta. N-am anunțat oficial și n-am apărut cu ei. S-au dus în lojă. Cine a venit de la Real? Niște domni, scouteri, șefi ai Academiei și alții! S-au dus frumos în lojă. Da, Real Madrid a fost la București!”, a zis Anamaria Prodan la TV Digi Sport. 

Întrebată de moderatorul emisiunii despre impresia cu care au plecat trimișii lui Real Madrid, impresara a fost categorică: „Sincer? Nu avem în România un jucător de clasa asta. Aș fi putut spune, mama ce încântați au fost, dar nu a fost așa. Nu are rost să ne mințim. Unul dintre membrii delegației Realului i-a transmis un mesaj lui Adrian Thiess, partenerul meu de afaceri, care spune totul. Sincer, nu avem în România, la ora actuală, un jucător de talia asta. N-au plecat deloc încântați de ce au văzut. Știți ce i-au spus lui Adi Thiess? În momentul actual, Adi nu aveți ceva cu care noi putem să facem bussines la Real Madrid! Și cu asta am spus tot”.

Declarația vine după ce, la meciul dintre FCSB și CSU Craiova, Pietro Chiodi a venit cu Eusebio Di Francesco, fostul antrenor al lui AS Roma, iar Giovanni Becali cu Pini Zahavi și Neymar Sr. 

Gigi Becali a comentat pentru GSP.RO declarațiile Anamariei Prodan: „Nu știu nimic despre asta. Dacă ea spune că au venit, așa o fi. Puteți s-o întrebați mai multe pe ea”.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.