Jump to content

Informații despre viitorul Audi RS Q3: SUV-ul de performanță debutează în cursul anului și promite peste 400 CP


South Andreey
 Share

Recommended Posts

PEZVY8W.jpg

 

Audi va lansa un nou RS Q3 la finalul anului curent. Primele informații sugerează un motor pe benzină de 2.5 litri cu cinci cilindri capabil să ofere circa 420 CP. Transmisia automată și tracțiunea integrală vor fi incluse pe lista de dotări standard.

NEWSLETTEREşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Următoarea perioadă se anunță una extrem de aglomerată pentru Audi. În cadrul unui eveniment organizat la începutul anului de divizia din Spania, reprezentații producătorului german au publicat un document cu premierele pregătite pentru acest an.

Iar pe lista nemților se află și noul RS Q3, SUV-ul de performanță urmând să fie lansat la finalul anului. Sub capota lui RS Q3 se va afla motorul de 2.5 litri pe benzină cu cinci cilindri, iar surse apropiate companiei spun că acesta ar urma să ofere circa 420 de cai putere.

Resursele propulsorului pe benzină vor fi gestionate de o transmisie automată și, bineînețeles, de sistemul de tracțiune integrală quattro. Pentru un plus de dinamică, nemții vor veni și cu suspensii mai rigide comparativ cu cele oferite pe versiunile "civile". Totodată, inginerii constructorului german vor pregăti și îmbunătățiri la nivelul sistemului de frânare.

La nivel estetic, designerii vor veni cu spoilere mai agresive, cu jante mai mari și cu prize de aer și mai generoase. Din pachetul de caroserie nu lipsește nici aripa spate. Interiorul va primi scaune sport și un mod special RS pentru instrumentarul digital de bord.

SursaAutomarket.ro

Edited by Victory Andreey
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.