Jump to content

Revista fanilor baschetului sibian - record mondial la aniversarea numărului 200


South Andreey
 Share

Recommended Posts

AnzIWn9.jpg

 

Fanii baschetului siban se pregătesc să intre din nou în cartea recordurilor, cu un proiect ce presupune tipărirea celei mai mari reviste din lume.

„CSU Fans Magazin”, singura revistă de baschet din România, care a intrat în al 13-lea an de existență, sărbătorește numărul 200 cu o ediție specială, ce va măsura nu mai puțin de 1x1.6 m si 24 de pagini. Proiectul este realizat de Asociația „Al 6-leajucător” și are ca dublu scop marcarea numărului aniversar al revistei și strângerea de fonduri pentru realizarea proiectului înscris la Maratonul Internațional Sibiu, statuia lui Elemer Tordai.

Asociația „Al 6-lea jucător” iese din nou la rampă cu un proiect ambițios, după succesul din 2007, când reușea să stabileasca un record mondial grație organizării celui mai lung meci de baschet din lume. Pe 2 august 2007, la Sibiu s-a desfășurat cel mai lung meci de baschet din istorie, 24 de baschetbaliști jucând 80 de ore fără întrerupere, acțiunea fiind înregistrată și certificată de World Records Academy.

Anul acesta, asociația își propune atingerea unui nou record mondial, care are ca scop marcarea numărului 200 al revistei CSU Fans Magazin și strângerea de fonduri pentru proiectul înscris la Maratonul Internațional Sibiu: „Amenajare statuie în memoriam Elemer Tordai”. Este vorba de un proiect pilot al promovării sportivilor marcanti ai Sibiului, iar prima statuie îl va comemora pe Elemer Tordai, „Toci”. Acesta a fost unul din jucătorii emblematici ai Sibiului și ai României, statuia acestuia urmând să fie amplasată în fața Sălii Sporturilor Transilvania, acolo unde a câştigat al doilea titlu de campion naţional, în lotul CSU Sibiu.

„Sunt mai multe motive pentru care ne dorim realizarea acestui proiect ambițios. Motivul principal este celebrarea a 200 de apariții CSU Fans Magazin, dar ne dorim să atingem și alte obiective, cum sunt strângerea de fonduri pentru construirea unei statui a lui Elemer Tordai, promovarea baschetului la nivel național, promovarea orașului Sibiu și a țării. Nu în ultimul rând, vom încerca să dăm un nou motiv de mândrie națională, promovând ideea că oamenii obișnuiți pot face lucruri extraordinare”, a declarat Claudiu Hila, președintele Asociației „Al 6-lea jucător”.

O REVISTĂ DE COLECȚIE, SCOASĂ LA LICITAȚIE

Pentru îndeplinirea acestor obiective, revista de record mondial va fi tipărită în format mare în mai multe exemplare, acestea urmând a fi vândute, iar cumpărătorii vor fi încurajați să le doneze instituțiilor de învățământ, pentru a continua promovarea în școli a baschetului ca sport de performanță. Aceste exemplare vor putea fi cumpărată într-o primă fază la preț de „early bird”, cu doar 50 de lei bucata, urmând ca în perioada următoare preţul să crească. Numărul 200 al revistei „CSU Fans Magazin” va fi tipărită și în format standard, aşa cum a apărut ea în ultimii 13 ani, într-un tiraj de 1500 de exemplare, iar 8 dintre acestea vor avea autografe ale unor sportivi renumiți din România, dar și din baschetul internațional. Cele 8 reviste cu autograf vor fi fi scoase la licitație, într-un format de colecţie, înrămate, cu scopul obținerii de fonduri pentru realizarea statuii lui Elemer Tordai.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.