Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CSM BUCUREȘTI - METZ 26-31 // Paula Ungureanu: „Nu știu de ce am jucat atât de puțin” + Oana Manea știe care a fost atuul franțuzoaicelor: „Ne-au învățat toate combinațiile”


South Andreey
 Share

Recommended Posts

zIoer4s.jpg

 

CSM București a pierdut clar prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu Metz, scor 26-31, și are misiune foarte dificilă pe 13 aprilie, la returul din Franța.

La finalul partidei, portarul Paula Ungureanu a vorbit despre eșec și despre partida retur.

„Cine a greşit mai puţin a câştigat meciul. Este o diferenţă pe care o putem remonta, eu încă mai cred în noi. Cu altă atitudine şi mult mai motivate, eu zic că putem câştiga la minimum cinci goluri.

Nu ne-a lipsit motivaţia, ne-am dorit, însă atât am putut. Ar însemna clar un eşec pentru noi să ratăm Final Four. Pentru mine va fi un eşec pentru că îmi doresc enorm să ajung acolo, să câştig acest trofeu. Cred în echipa mea, probabil spuneţi că sunt nebună.

Nu ştiu de ce am jucat atât de puţin, acest lucru să îl discutaţi cu staff-ul tehnic”, a spus Paula Ungureanu, la TV Telekom Sport.

Oana Manea a vorbit și ea despre problemele cu care se confruntă CSM București: „În prima repriză nu ne-a mers apărarea, în partea a doua am făcut mici greşeli şi este normal să te duci în jos. Având în vedere că cele de la Metz joacă de mult timp împreună se vede în joc, au jucat fără presiune, ne-au învăţat toate combinaţiile.

Ne dorim foarte mult să ne calificăm în Final Four. Nu pune cineva din afară presiune pe noi, noi singure punem. A fost un an foarte greu, am început cu stângul de la bun început, la toate echipele mari se poate întâmpla asta, nu vreau să mă gândesc că ar fi un sezon ratat”.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.