Jump to content

Simona Halep, locul 3 într-un clasament al sportivilor „furați” de Nike de la Adidas » Naomi Osaka i se va alătura și va avea un contract colosal!


South Andreey
 Share

Recommended Posts

c01hw9f.jpg

 

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) ocupă locul trei într-un clasament inedit întocmit de americani. E vorba despre ierarhia tenismenilor pe care Nike i-a „furat” de la Adidas.

Halep nu a făcut trecerea directă de la Adidas la Nike. Românca a început 2018 fără un sponsor tehnic, câștigând turneul de la Shenzhen și ajungând în finala de la Australian Open în haine cumpărate de pe internet. Nike a speculat imediat momentul și a ofertat-o pe Halep, lider mondial în acel moment. Această mutare a urcat-o pe Halep în topul celor mai importante mutări pe axa Adidas - Nike.

TOP 5 MUTĂRI DIN TENIS PE RUTA ADIDAS -> NIKE:

1. Serena Williams

2. Pete Sampras

3. Simona Halep

4. Sloane Stephens

5. Jim Courier

OSAKA, URMĂTOAREA LOVITURĂ

Naomi Osaka, actualul lider WTA, este următorul nume mare care face trecerea spre Nike. Americanii i-au acceptat cerința de a purta în continuare însemnele sponsorilor Nissin și All Nippon Airways, iar Osaka urmează să semneze un contract uriaș, de cinci ori mai valoros decât al Simonei Halep, adică aproximativ 8,5 milioane de dolari/an, anunță baseline.tennis.com.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.