Jump to content
Sign in to follow this  
South Andreey

SNOOKER. Două jucătoare intră în calificări pentru CM de snooker: calificarea pe tabloul principal ar fi o premieră! Câte meciuri trebuie să câștige

Recommended Posts

GJZ47tc.jpg

 

Reanne Evans, de 11 ori campioană mondială la snooker feminin, va juca împotriva lui Zhang Yong, în primul tur de calificare pentru Campionatul Mondial de la Sheffield, care debutează pe 20 aprilie.

În același timp, Ng On-yee, campioana en-titre la snooker feminin, îl va înfrunta pe Alan McManus, fostul câștigător de Masters, informează BBC.

Calificările pentru CM 2019 vor avea loc la Institutul de sport din Sheffield, între 10 și 17 aprilie. Cele două jucătoare se vor înfrunta în ultimul tur de calificări, al treilea, dacă ambele trec de primele lor două meciuri.

Nicio femeie nu a reușit, în istorie, să se califice pe tabloul principal al CM. Jucătoarele trebuie să se impună în 3 meciuri de primul la 10 pentru a ajunge la Crucible.

Doar primii 16 jucători din clasamentul mondial au calificare directă la cea mai importantă competiție din snooker. Campion en-titre este galezul Mark G. Williams.

Sursa: GSP.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.