Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Liverpool are pe masă o ofertă astronomică. "Cormoranii" pot stabili un record în istoria Premier League


cedrykk
 Share

Recommended Posts

57154959-2594375633942216-1225995390986223616-o.thumb.jpg.cd1137d1f82954d4869a1cba40f6c571.jpg

 

Liverpool se află în negocieri avansate cu Nike, americanii fiind dispuşi să ofere o sumă record pentru a le furniza "cormoranilor" echipamentele de joc, anunţă ESPN. Conform sursei citate, Nike pune la bătaie cel mai mare contract de sponsorizare din istoria echipelor britanice, peste 750 de milioane de lire sterline.

În prezent, sponsorul tehnic al lui Liverpool este New Balance, însă Nike e gata să intervină şi aruncă în luptă o sumă astronomică. Dacă informaţia se confirmă, Liverpool ar urma să beneficieze de cel mai mare contract de sponsorizare din istoria fotbalului din Regat. Americanii, care au acaparat starurile tenisului mondial în ultima vreme, vor cu orice preţ să pună mâna pe un nou gigant din Premier League. Manchester United s-a mutat la Adidas, Arsenal la Puma, iar din sezonul viitorul şi Manchester City va abandona Nike pentru Puma. Cetăţenii vor încasa 650 de milioane de lire sterline, pe durata a zece ani de contract.

 

Până în prezent, recordul e deţinut de Manchester United, care a avut un contract de 750 de milioane de lire sterline cu Nike. Conform ESPN, Nike va stabili un nou record dacă Liverpool va renunţa la New Balance. Până unde se va ajunge? Rămâne de văzut.

Totul vine ca urmare a ultimelor rezultate obţinute de Liverpool. Sub comanda lui Jurgen Klopp, Liverpool a crescut treptat. Chiar dacă n-a obţinut niciun trofeu, neamţul are la activ două finale europene cu Liverpool şi acum se îndreaptă spre a treia. În Premier League se află într-o luptă strânsă cu Manchester City, pentru a câştiga primul trofeu din nou eră a primei ligi din Anglia. E posibil ca Liverpool să termine sezonul fără vreun trofeu câştigat, dar modul în care se exprimă echipa rămâne impresionant. De aici şi interesul celor de la Nike.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.