Jump to content

CFR Cluj - FCSB // Dan Petrescu, despre duelul de duminică: „Am dureri de cap” + Țucudean, surpriza din derby?


South Andreey
 Share

Recommended Posts

04u2Pin.jpg

 

CFR Cluj o va întâlni, duminică, pe FCSB, de la ora 21:00, în meciul crucial în lupta la titlu din etapa cu numărul 5 a play-off-ului.  

La conferința de presă premergătoare partidei, tehnicianul echipei din Gruia, Dan Petrescu a declarat:

„Va fi greu, pentru că suntem apropiați ca valoare. Sunt convins că va fi un meci tensionat, cu intensitate maximă. Campionatul se va juca până la ultimul meci. Ne-am dori să fie mai mulți suporteri, să ne ajute.

Am dureri de cap când fac lotul, dar așa imi place, nu îmi place să fac echipa ușor. Indiferent de rezultat se poate întâmpla orice. Noi ne știm obiectivele, trebuie să rămânem concentrați”.

Programul complet din etapa #5

„Bursucul” a rămas plăcut impresionat de modul în care George Ţucudean a revenit la antrenamente. După o pauză de mai bine de două săptămâni, în care s-a refăcut după o leziune musculară și a suferit o intervenție ușoară la inimă, atacantul a revenit la pregătiri alături de coechipierii de la CFR Cluj.

„Şansele sunt mici ca el să joace duminică, dar s-a antrenat bine. S-a antrenat normal. Azi a fost chiar unul dintre cei mai buni de pe teren. Acum rămâne de văzut ce decizie voi lua mâine şi poimâine.

E clar că şi pentru Steaua, dacă nu joacă Pintilii, este o pierdere mare, dar cred că mai mare ar fi pentru noi dacă George nu ar juca, fiind golgeterul nostru.

Pentru că este foarte important să ai pe teren un jucpător care ştie că poate să marcheze gol din orice fază. Sigur nu vor fi multe ocazii, cum s-a întâmplat tot timpul la meciurile dintre FCSB şi CFR. În lipsa ocaziilor, cine va marca cred că va și câştiga", a conchis Petrescu.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.