Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CFR CLUJ - FCSB // Campioana salută delegarea lui Istvan Kovacs: „Foarte bun!”


South Andreey
 Share

Recommended Posts

6bvWZ2A.jpg

 

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB de duminică stârnește un interes uriaș în rândul suporterilor ardeleni, care se înghesuie la casele de bilete.

CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„Meciul de duminică este extrem de important. Teoretic avem și varianta egalului, dar jucând acasă cu stadionul plin sperăm să obținem victoria. Dacă ne impunem, luăm un avans considerabil și o opțiune serioasă pentru câștigarea campionatului. Va fi un meci foarte greu, un meci foarte tensionat și nu cred că va fi o diferență mare.

Va fi un meci cu casa închisă. Sunt mai multe cereri decât avem noi bilete disponibile. Mă aștept la un meci încrâncenat, în care niciuna din echipe nu își permite să piardă”, a declarat Mara la TV Digi Sport.

Oficialul ardelenilor a vorbit și despre delegarea lui Istvan Kovacs la derby-ul etapei din play-off: „Istvan Kovacs este un arbitru foarte bun, foarte exigent. Nu cred că i s-a putut reproșa ceva, că ar fi făcut intenționat ceva. Nu cred că a făcut intenționat nicio greșeală. Într-adevăr, sunt greșeli. Am văzut și în Europa League! Sunt greșeli și când e VAR. E foarte greu”.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.