Jump to content

DINAMO // Jucătorii lui Mircea Rednic, pedepsiți de șefi la Iași pentru că nu au prins play-off-ul


South Andreey
 Share

Recommended Posts

y7X3IYo.jpg

 

Dinamo a făcut deplasarea la Iași cu autocarul. După aproape șapte ore de mers, aseară roș-albii au ajuns la destinație. Oficialii din Ștefan cel Mare le-au explicat jucătorilor motivul pentru care nu au plecat în Moldova cu avionul.

Poli Iași - Dinamo se joacă vineri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport. Meciul poate fi urmărit AICI!

„Când vom fi în play-off sau măcar în lupta pentru a ajunge acolo, drumurile lungi le vom face cu avionul. În rest, pentru play-out, e autocarul”, a fost răspunsul conducerii pentru jucători.

În altă ordine de idei, Mircea Rednic va încerca astăzi să-i debuteze pe Facundo Mallo și Elvis Kabashi, jucători veniți în probe în această primăvară.

Și atacantul Alexander Christovao ar putea debuta. Vârful a sosit încă din iarnă, dar a avut probleme cu o suspendare, care a trecut încă de săptămâna trecută. Rednic l-a anunțat să fie pregătit.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.