Jump to content

Circ la Adunarea Generală a FR Tenis! Tatăl Mihaelei Buzărnescu a plecat și nu s-a îndeplinit cvorumul: „A fugit! Îmi pare rău pentru el că e persoană publică”


South Andreey
 Share

Recommended Posts

BUxyZeS.jpg

 

La Centrul Național de Tenis trebuia să aibă loc astăzi Adunarea Generală, unde să se hotărască afilierea celor 270 de cluburi care nu sunt înregistrate, însă nu s-a îndeplinit cvorumul și totul a fost un fiasco.

George Cosac a precizat că: „Au fost prezente 33 de cluburi, dar unul dintre reprezentanți a fugit, acuzând probleme medicale, probabil să nu se facă cvorum. Îmi pare rău pentru el că e persoană publică. Din păcate Ministerul nu a fost de acord că din cele 54 de cluburi fondatoare, 8 nu mai au de foarte mulți ani activitate. Astfel că n-am întrunit cvorumul de 36 de cluburi și Adunarea Generală va fi reporgramată în 30-45 de zile”.

Cel care a plecat de la Adunarea Generală era tatăl Mihaelei Buzărnescu, Mihai, reprezentantul legal al liceului Mircea Eliade, care e în tabăra lui Marius Vecerdea, marele contestatar al actualei conduceri de la FR Tenis.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.