Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Simona Halep face apel la Guvernul României: „Să recunoască și să finanțeze Federația de Tenis”


South Andreey
 Share

Recommended Posts

Mv0dzMN.jpg

 

Simona Halep (2 WTA, 27 de ani) a luat atitudine în legătură cu situația Federației Române de Tenis, care nu mai primește finanțare de la buget.

„Cred că Federaţia Română de Tenis ar trebui să fie recunoscută de Guvern şi finanţată pentru că cei care suferă sunt juniorii”, a spus Simona Halepla Pro TV.

Tenisul a fost cel mai afectat sport după ce Ministerul Tineretului și Sportului a decis diminuarea bugetelor federațiilor sportive cu mari merite. Printre sporturile afectate au fost handbalul, rugby-ul, scrima și judo. Dar cel mai grav a fost la tenis, care n-a mai primit niciun ban.

Și Horia Tecău a luat apărarea FR Tenis: „Noi avem şi talent, şi dorinţă, şi voinţă, ce vreţi voi, dar stăm fără această finanţare”.

Decizia Ministerului Sportului vine în contextul în care tenisul românesc e văzut foarte bine în străinătate pentru rezultatele din ultima vreme.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.