Jump to content

CFR CLUJ - FCSB // Dorinel Munteanu, semnal de alarmă în cazul lui Mihai Pintilii: „E forțat! Nu aș spune că e gata”


South Andreey
 Share

Recommended Posts

BrSC9X4.jpg

 

CFR Cluj și FCSB se vor duela duminică, în derby-ul play-off-ului, iar mijlocașul Mihai Pintilii, 34 de ani, forțează pentru a fi pe teren.

Derby-ul CFR - FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

CFR Cluj e lider în Liga 1 și are 3 puncte avans față de rivala FCSB. La egalitate de puncte, ardelenii vor câștiga titlul, indiferent de meciurile directe, deoarece „roș-albaștrii” au beneficiat de rotunjire la înjumătățirea punctelor.

Dorinel Munteanu, fost antrenor la FCSB, a vorbit despre Mihai Pintilii și a spus că jucătorul este forțat și că are nevoie de o perioadă mai mare de recuperare.

„Nu m-aş gândi să spun că Pintilii este gata din punct de vedere sportiv. El are resurse, o demonstrează meci de meci. Problema, din punctul meu de vedere, este recuperarea lui. Eu cred că este puţin forţat să evolueze, iar de la o vârstă ai nevoie de o recuperare mult mai mare decât ca la un jucător de 22 sau 23 de ani. Nu cred că e un fotbalist care să fie terminat, poate mult mai mult, dar părerea mea este că perioada lui de recuperare este una foarte scurtă.

Mihai este jucătorul care pune foarte mult suflet, este un jucător decisiv. Mi s-a întâmplat la fel la Steaua, când am revenit din campionatul german. Au spus că, la ruptura pe care am avut-o, trei săptămâni sunt de ajuns pentru a reveni, iar la următorul meci am intrat şi am făcut ruptură şi am stat trei sau patru luni de zile”, a declarat Dorinel Munteanu la Prosport.

Sursa: Automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.