Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CFR CLUJ - FCSB // Ioan Hora își mobilizează colegii înaintea derby-ului: „Dați-mi mingea în fața porții și dau gol! Nu sunt Messi s-o iau de la mijloc și să driblez”


South Andreey
 Share

Recommended Posts

CInfSq5.jpg

 

CFR CLUJ - FCSB // Ioan Hora (30 de ani) a vorbit despre derby-ul cu liderul CFR Cluj, partidă care poate cântări decisiv în lupta pentru titlu.

CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport

CFR Cluj e lider în Liga 1 și are 3 puncte avans față de rivala FCSB. La egalitate de puncte, ardelenii vor câștiga titlul, indiferent de meciurile directe, deoarece „roș-albaștrii” au beneficiat de rotunjire la înjumătățirea punctelor.

„Suntem motivați să aducem cele trei puncte la București. Vom da totul pentru a câștigă acest meci important. CFR a demonstrat că este o echipă valoroasă, cu jucători puternici. Dacă vom fi bine pregătiți fizic și psihic la ora partidei, vor fi sigur multe oportunități de a marca. Pentru mine sau pentru Gnohere.

Cred că am avut un început de an bun. Vom vedea la meciul ăsta dacă voi continuă pe aceeași linie sau nu. Nu ține numai de mine, ține și de colegii mei. Dacă ei îmi vor aduce mingea în față porții atunci voi avea șanse de a înscrie. Dar nu sunt Messi să iau mingea de la mijlocul terenului, să driblez și să dau gol”, a declarat Ioan Hora.

„N-AM CE SĂ-I DEMONSTREZ CFR-ULUI”

Atacantul a vorbit și despre perioada trăită de el la CFR: „Nu am ce să demonstrez celor de la CFR Cluj. Cât timp am fost acolo au fost și bune și rele. Ce a fost a fost, acum privesc doar în față. Trebuie să apăr tricoul FCSB-ului, e o motivație în plus pentru mine”.

Ioan Hora a evoluat la CFR Cluj între 2010 și 2014, club alături de care a câștigat titlul în 2012 și Supercupa în 2010. A marcat însă numai șase goluri în 76 de partide disputate în Liga 1. Pentru FCSB a ajuns deja la cota 5 în 8 meciuri.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.