Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bianca Andreescu are un vis incredibil pentru tenisul românesc » Ce spune despre Simona Halep


South Andreey
 Share

Recommended Posts

C4cufGp.jpg

 

Bianca Andreescu (23 WTA/18 ani) are o ascensiune fantastică în acest an. Jucătoarea a pus însă tenisul pe planul doi în această perioadă pentru a se concentra pe școală. 

Sportiva din Canada cu origini românești s-a întors acasă unde se recuperează și anunță că va începe să învețe pentru un examen similat cu Bacalaureatul.

„Acum este un moment bun pentru mine să fiu acasă. Nu am mai fost de ceva vreme, pentru că am jucat mult tenis. Voi rămâne pozitivă pe tot parcursul procesului de recuperare.

Chiar vreau să termin liceul, pentru că nu ştiu ce se va întâmpla după ce voi termina cariera în tenis. Sau ce se poate întâmpla în timpul ei. Poate că voi vrea să fac nişte cursuri online”, a declarat Bianca Andreescu pentru sportsnet.ca.

„VREAU SĂ JOC CU SIMONA HALEP”

Bianca a vorbit și despre visurile pe care le are: „Aș vrea să joc o finală de Grand Slam cu Serena Williams (11 WTA) sau Simona (2 WTA). Îmi place foarte mult Simona. O admir, stau cu ochii pe ea. Este o jucătoare cu adevărat bună și sper să ajung ca ea sau poate chiar mai bună”.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.