Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

"New Barcelona" s-a încurcat cu ultima clasată din Spania. Valverde a aliniat cea mai tânără echipă din acest sezon


cedrykk
 Share

Recommended Posts

barcelona.thumb.jpg.3708be99a2a8a2aa1f36c0530638c2b1.jpg

 

Barcelona a remizat, sâmbătă, în runda cu numărul 32 din La Liga, pe terenul ultimei clasate Huesca, scor 0-0, într-un meci în care a mizat pe foarte mulţi jucători tineri.

Pe lângă câţiva jucători mai experimentaţi şi obişnuiţi cu postul de titular la formaţia catalană, precum Ter Stegen, Umtiti sau Dembele, Ernesto Valverde a aruncat în luptă foarte mulţi fotbalişti noi, unii dintre ei chiar debutanţi: Jeison Murillo (26 de ani), Jean-Clair Todibo (19 ani), Riqui Puig (19 ani) şi Moussa Wague (20 de ani), Media de vârstă a titularilor a fost de 24 de ani şi 133 de zile, Barcelona având cel mai tânăr prim "11" din acest sezon de La Liga.

 

Fără Messi, Pique, Rakitic, Sergi Robertoşi Luis Suarez, menajaţi pentru returul cu Manchester United, Barcelona nu a reuşit să desfacă apărarea celor de la Huesca, iar diferenţa faţă de Atletico Madrid, ocupanta locului secund, rămâne de nouă puncte, în cazul în care trupa lui Diego Simeone se va impune contra lui Celta Vigo. De partea cealaltă, cu şase etape înainte de final, Huesca rămâne ultima în La Liga, cu 25 de puncte, la cinci lungimi de primul loc care o menţine în primul eşalon.

Huesca (4-3-3): Santamaria - Miramon, Etxeita, Pulido, Galan - Juanpi (60' Melero), Rivera, Gomez - Avila (88' Gallar), Enric, Ferreiro (72' Cucho)

Barcelona (3-1-4-2): Ter Stegen - Todibo, Murillo, Umtiti - Vidal - Wague, Alena (81' Arthur), Puig (67' Alba), Malcom - Dembele (67' Coutinho), Boateng

Marţi, de la ora 22:00, Barcelona va disputa manşa retur din sferturile Ligii Campionilor, contra lui Manchester United. În tur, pe Old Trafford, echipa lui Valverde s-a impus la limită, scor 1-0.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.