Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Eşec istoric pentru Brighton, probleme cu retrogradarea şi un gest altfel al fanilor: cum a reacţionat tribuna când Florin Andone a fost schimbat


cedrykk
 Share

Recommended Posts

andone.thumb.jpg.9c2361ac7e608efa14434d42e277e347.jpg

 

Brighton & Hove Albion, echipa lui Florin Andone (26 de ani), a pierdut categoric, sâmbătă, duelul cu Bournemouth, scor 0-5, în runda cu numărul 34 din Premier League.

Cu Andone titular în centrul atacului, Brighton a încasat primul gol în minutul 33, după o fază în care defensiva a fost făcută şah mat, iar Dan Gosling a finalizat din mijlocul careului. "Pescăruşii" nu s-au regăsit nici după pauză, iar Ryan Fraser a majorat avantajul lui Bournemouth în minutul 55, cu un şut bun din afara careului.

 

Huiduieli în momentul schimbării lui Andone

La scurt timp după primirea celui de-al doilea gol, Chris Hughton, managerul gazdelor, a decis să facă o schimbare post pe post, înlocuindu-l pe Andone cu Glenn Murray (35 de ani). Schimbarea nu a fost deloc pe planul fanilor lui Brighton, o parte dintre ei huiduind în momentul în care Andone a ieşit de pe teren. "O parte dintre fanii gazdelor huiduie. Poate sunt de părere că Jurgen Locadia ar fi trebuit să fie cel înlocuit?", a notat BBC. Românul nu a avut ocazii reale de a înscrie, însă suporterii prezenţi pe Amex Stadium şi-ar fi dorit ca echipa lor să evolueze cu doi atacanţi de careu în ultima jumătate de oră, lucru care s-a îmtâmplat foarte rar de când Florin Andone a sosit la formaţia din Premier League.

 

Cel mai dur eşec acasă din 1973

Lipsa de inspiraţie a lui Hughton la schimbări şi eliminarea lui Knockaer, din minutul 63, au dus la un adevărat recital al oaspeţilor. Bournemouth a mai înscris de trei ori, prin David Brooks (74'), Callum Wilson (85') şi Junior Stanislas (90+1'). S-a terminat 0-5, iar Brighton a înregistrat cea mai dură înfrângere acasă după 46 de ani. În decembrie 1973, echipa condusă pe atunci de Brian Clough pierdea pe teren propriu contra lui Bristol Rovers, scor 2-8, în Division 3.

 

Emoţii pentru salvarea de la retrogradare

Eşecul cu Bournemouth se poate dovedi foarte important în lupta pentru evitarea retrogradării. Brighton rămâne pe locul 17, ultimul care o menţine în Premier League, cu 33 de puncte, la cinci lungimi deasupra lui Cardiff, care are un meci mai mult disputat. Cele două se vor întâlni în meci direct peste trei zile, marţi, de la ora 21:45.

sursa

 

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.