Jump to content

Se "scurg" informaţiile din interiorul Realului! Zidane vrea trei transferuri stelare pentru a domina iar fotbalul


cedrykk
 Share

Recommended Posts

zinedine-zidane.thumb.jpg.1f56c896d346aedf287030573ec8e42c.jpg

 

Faptul că Eden Hazard (28 de ani) şi Paul Pogba (26 de ani) sunt doriţi de Real nu mai reprezintă de ceva timp o noutate pentru fani. Zidane i-a trecut între primele 3 transferuri pe care vrea să le facă în vară, dar AS a aflat numele surpriză care intră pe lista francezului. Este vorba Christian Eriksen (27 de ani), pentru care Florentino Perez este obligat să bată recordul celui mai scump transfer din istorie. Tottenham nu îl lasă să plece pentru mai puţin de 250 de milioane de euro.

 

Preţul exorbitant cerut de englezi este unul surprinzător, ţinând cont de faptul că înţelegerea cu danezul expiră în vara lui 2020 şi din iarnă fotbalistul poate negocia cu orice club. Dacă Florentino Perez va fi înduplecat de Zidane să plătească suma, Eriksen va deveni cel mai scump transfer din istorie. În acest moment, recordul este deţinut de Neymar, transferat de PSG de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro.

Eden Hazard şi Paul Pogba sunt principalele ţinte şi fotbaliştii care trebuie să dea o altă imagine madrilenilor, din stagiunea următoare. AS menţiona că momentul în care belgianul va ajunge la Real se apropie cu paşi repezi şi se specula şi sumele afacerii:

Suma de transfer către Chelsea: 85 de milioane de euro

Salariul lui Hazard: aproximativ 12 milioane de euro

În cazul lui Pogba, Zidane trebuie să îl convingă pe Perez să ofere salariul cerut de fotbalist, 18 milioane de euro. Pogba s-a certat cu Ole Gunnar Solskjaer şi presa a aflat că vrea să plece de la Manchester United. De altfel, şi mijlocaşul recununoştea că este tentat de o experienţă la campioana Europei: ”Real Madrid este visul oricărui copil, oricărui jucător de fotbal, mai ales acum, cu Zinedine Zidane”.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.