Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

cedryk'

Juventus "scapă" de Dybala pentru a-i face loc lui. "Bătrâna Doamnă" vrea un partener nou pentru Ronaldo în atac şi speră la o mare lovitură

Recommended Posts

diseno-sin-titulo-11-0.jpg.e11f0433f15fb4d4bd6d9b4da0e74f1d.jpg

 

Juventus are lista pentru transferurile din vară conturată. Cea mai interesantă mutare este cea a mijlocaşului Joao Felix (19 ani), de la Benfica Lisabona. Tuttosport a aflat toate detaliile, iar oficialii torinezilor vor să facă rost de bani prin cedarea lui Paulo Dybala (25 de ani).

Plecarea argentinianului nu va fi una uşoară, pentru că suma este una uriaşă. Juventus vrea să dea un adevărat tun financiar şi să rămână cu zeci de milioane de euro bune în cont, chiar şi după cumpărarea lui Joao Felix. Sursa amintită adaugă că Dybala nu va pleca de la campioana Italiei pentru mai puţin de 100 de milioane de euro. Fotbalistul Benficăi este cotat de Transfermatkt la 35 de milioane de euro, dar suma solicitată de portughezi ar putea fi una mai mare. Recent, Felix a devenit cel mai tânăr marcator al unui hattrick din Europa League şi preţul ar putea trece de 50 de milioane de euro.

sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim pentru postare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim pentru postare!

Multumim pentru postare!

Multumim pentru postare!

Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.