Jump to content

Echipa B-Zone urează tuturor Paște Fericit!
V-am pregătit un Quest total special pe serverele RPG. Detalii aici

Sign in to follow this  
North Andreey

Investigație nouă la Mercedes, după ce nemții ar fi trucat emisiile pe modelul GLK: sunt verificate 60.000 de unități produse între 2012 și 2015

Recommended Posts

jpm01oA.jpg

 

Autoritatea Federală de Transport din Germania suspectează că Mercedes a utilizat un dispozitiv pentru trucarea emisiilor pe 60.000 de unități GLK, produse între 2012 și 2015, potrivit presei germane. Testele KBA ar fi arătat că emisiile sunt respectate doar atunci când “o anumită funcție este activată”.

Mercedes se confruntă din nou cu probleme din punctul de vedere al respectării testelor de emisii.

Publicația germană Bild am Sonntag susține că autoritățile suspectează că Mercedes a folosit un dispozitiv de trucare a emisiilor pentru modelul GLK.

Potrivit publicației, 60.000 de unități GLK produse între 2012 și 2015 vor fi verificate, după ce testele KBA au arătat că emisiile sunt respectate doar când “o anumită funcție este activată”.

Un reprezentant al grupului Daimler a transmis că Mercedes revizuiește faptele și cooperează pe deplin cu autoritatea KBA.

În urma investigațiilor KBA din anii trecuți, pentru acuzații similare, Daimler a ajuns la un acord cu autoritățile pentru ca un “update software” să fie aplicat unui total de 3 milioane de vehicule la nivel global.

“Acuzațiile că vrem să ascundem ceva sunt incorecte,” au transmis oficialii producătorului german.

Sursa: Automarket.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

closed 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.