Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

EXCLUSIV Sorin Cârțu explică de ce a fost numit Corneliu Papură în locul lui Devis Mangia: „E șansa vieții lui” + Italianul a avut o discuție cu Rotaru


South Andreey
 Share

Recommended Posts

d0GtHVj.jpg

 

Sorin Cârțu, președintele lui CSU Craiova, a oferit pentru GSP.ro primele explicații pentru demiterea antrenorului Devis Mangia (44 de ani) de la cârma echipei. În locul italianului a fost instalat Corneliu Papură (45 de ani).

„Nu știu dacă Papură va rămâne și după finalul sezonului acesta. Abia a venit și deja vorbim de plecarea lui? Antrenorii rămân în funcție de rezultatele pe care le au.

Sunt mulți tehnicieni fără CV. E și el la început de drum. E un om al Craiovei, se merge cu el în continuare. Asta e șansa vieții pentru el.Obiectivul rămâne, ca și înainte, cupele europene”, a declarat Sorin Cârțu pentru GSP.ro.


Corneliu Papură

Cârțu a vorbit și despre motivul care a dus la despărțirea de Mangia: „A fost o discuție între Mangia și domnul Rotaru. Nu știu ce au vorbit. Singurii care vă pot da amănunte sunt cei doi. Nu pot eu să-i întreb ce au vorbit. Au fost discuții, la fel, și când am venit eu la club, atunci am vorbit cu domnul Rotaru”.

Sursa: GSP.ro

Edited by Victory Andreey
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.