Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Gigi Becali tranșează războiul Giovanni - Anamaria Prodan: „Eu sunt stăpân în casa mea! Îmi așez și vând mobila cum vreau”


South Andreey
 Share

Recommended Posts

AWTufa2.jpg

 

Ioan Becali și Anamaria Prodan se luptă pentru perla de la FCSB: atacantul Dennis Man. Dar Gigi Becali nu este interesat de duelul dintre cei doi și a explicat cum va rezolva conflictul.

Ioan Becali a revenit puternic în fotbal și a semnat contracte cu mulți dintre jucătorii de la FCSB, Mihai Bălașa, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Florin Tănase și Romario Benzar. (Detalii AICI) Acum, vărul lui Gigi Becali vrea să-l aibă în portofoliu și pe Dennis Man, 20 de ani, care are contract cu Anamaria Prodan.

Gigi Becali a vorbit azi despre conflictul dintre Ioan Becali și Anamaria Prodan cu privire la Dennis Man.

„Le-am zis în felul următor: «Vrei să-l vinzi pe Man? Du-te și vino cu o ofertă! Adu-mi ofertă pe Man și o să vezi atunci cine e impresarul lui». Eu țin marfa pe loc pentru un impresar? Eu sunt stăpân în casa mea. Îmi așez și vând mobila cum vreau.

Cui nu îi convine, să nu intre în casa mea. Dacă impresarii înțeleg, intră în casa mea și stau pe scaunele mele. Eu cheltui milioane de euro. Stau eu pe loc pentru cineva?”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.