Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Simona Halep a plecat să câștige războiul cu Franța din Fed Cup: „Nu mi-e frică de nicio jucătoare” + Segărceanu pune presiune pe numărul 2 WTA


South Andreey
 Share

Recommended Posts

02IOv0D.jpg

 

Franța și România se întâlnesc în semifinalele Fed Cup în weekend-ul 20-21 aprilie. Simona Halep (2 WTA) susține că nu îi e teamă de niciuna dintre jucătoarele din Hexagon. 

„Pe hârtie nu e mai dificil decât cu Cehia. Jucăm contra Franței și publicul va fi cu ei. E un public gălăgios, un public puternic. Trebuie să ne luăm energia de la apropiații noștri care vin să ne susțină. Nu ne dorim să ajungem la dublu, dar fetele sunt destul de puternice să câștige meciul.

Suntem puternice, într-o formă bună. Cred că și publicul care ne va susține va conta foarte mult și le mulțumesc celor care vor fi prezenți. Fiecare meci e diferit. Zgura în sală e un pic altfel față de zgura de la Roland Garros. Cred că am ajuns la un nivel ridicat pe zgură, dar fiecare meci e dificil. Nu mi-e teamă de nicio jucătoare, încerc să mă autodepășesc. Toate adversarele au un stil dificil, diferit. La nivelul acesta fiecare meci e greu”, a declarat Simona Halep la plecarea spre Franța.

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, spune că-și pune toate speranțele în Simona Halep: „Ne gândim la mai multe variante pentru jucătoarea numărul doi la simplu. Suntem fericiți că nu sunt probleme de sănătate. Toate fetele sunt OK. Așteptăm să ajungem în Franța să vedem suprafața de acolo.

Am văzut niște filmulețe. Probabil va fi o zgură mai rapidă, gen Roland Garros. Diferența ar trebui să fie în favoarea noastră, că o avem pe Simona. Avem o jucătoare senzațională, cu o experiență bogată. Când ai o jucătoare care știi că-ți poate câștiga două meciuri în proporție de 90%, e mai ușor”.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.