Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cristiano Ronaldo revine pentru duelul cu Ajax!


.Vlad
 Share

Recommended Posts

UEFA CHAMPIONS LEAGUE | Ronaldo revine pentru duelul cu Ajax! Ce jucator important pot pierde olandezii | Statistica infioratoare pentru Solskjaer!

"Cristiano are calitati extraordinare. In momente cheie devine de neoprit", a spus Allegri la conferinta de presa. Antrenorul nu il va avea, insa, la dispozitie pe Mario Mandzukic. "Nu s-a putut antrena la capacitate maxima. Aceste jocuri sunt potrivite pentru cei care sunt in cea mai buna forma, pentru ca trebuie sa dea totul pe teren", a completat Allegri.
 

Probleme exista si in lotul lui Ajax. Frenkie de Jong, fotbalistul cumparat de Barcelona pentru 86 de milioane de euro, s-a accidentat sambata in partida cu Excelsior si poate rata meciul decisiv din sferturi.

 

"Sunt increzator, pentru ca am vazut cum joaca si cum se antreneaza jucatorii mei. Suntem mai puternici si aratam asta de la meci la meci. Juventus este favorita, mai ales dupa rezultatul obtinut la Amsterdam", a spus Erik ten Hag, antrenorul lui Ajax.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Sursa: sport.ro

Edited by The Gold
Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.