Jump to content
Sign in to follow this  
South Andreey

FCSB // WOW Cu Antoni Ivanov voia Mihai Teja să facă reforma! Dar nu e bun nici pentru o echipă de play-out

Recommended Posts

NTu1M34.jpg

 

Antoni Ivanov, mijlocașul pe care antrenorul Mihai Teja îl considera perfect pentru schimbarea stilului FCSB, nu e suficient de bun nici pentru Gaz Metan.

Becali nu i-a permis lui Mihai Teja să realizeze transferurile pe care le-ar fi dorit, dar nu asta e explicația pentru parcursul dezamăgitor al FCSB. Nici antrenorul n-avea idei mai bune pentru cumpărăturile de astă-iarnă!

Teja a insistat pentru recrutarea câtorva jucători de la Gaz Metan, formația pe care o condusese înainte să fie numit la Steaua.

Printre fotbaliștii de la Mediaș pe care pusese ochii: Antoni Ivanov. „Mi-a zis Mihai că Ivanov e perfect pentru o echipă de posesie”, explica Gigi de ce deschisese negocierile cu Gaz Metan.

Achiziționarea bulgarului nu s-a mai finalizat, întrucât formația lui Iordănescu junior a cerut 400.000 de euro, un preț pe care Becali nu l-a acceptat.

Mai bine pentru FCSB! Evoluția lui Ivanov după plecarea lui Teja de la Mediaș arată că bulgarul mai mult a păcălit în primele șase luni în România! Cu Edward Iordănescu șef, Antoni nici măcar nu mai e titular, mai prinde doar bucăți pe finaluri de partide.

Noul tehnician nu-l consideră potrivit pentru rolul de mijlocaș central, în care-l folosea Teja, și a încercat să-l reprofileze fundaș stânga. A renunțat, nu-l mai titularizează deloc. De o lună și jumătate n-a mai prins bulgarul vreun meci din start, de la un 0-0 cu Dunărea Călărași.

„Principalul” de acum al FCSB îl considera „un Pirlo”, excelent pentru pornirea unui joc tehnic, pentru înfăptuirea echipei de posesie pe care o visa Becali. Planul lui Teja prevedea înlocuirea lui Filip cu Ivanov. Nu s-a îndeplinit ideea, Lucian e în continuare titular la FCSB, Antoni a devenit o rezervă la Mediaș.

Sursa: GSP.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim pentru postare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

imageproxy.png.d5ed46e451744c30580ba752bf746036.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.