Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

VIDEO Adrian Ambrosie face o paralelă incredibilă: „Am pățit ca în metoda «accidentul» precum pensionarii”


South Andreey
 Share

Recommended Posts

a3IRGEe.jpg

 

Adrian Ambrosie, președintele lui Poli Iași, a făcut o paralelă cel puțin ciudată legată de venirea lui Horia Sabo ca director general la clubul din Moldova.

„Am pățit ca în metoda «accidentul». Cineva m-a sunat și mi-a spus că s-a întâmplat nu știu ce. Iată că am pățit-o ca pensionarii (n.r. referindu-se la faptul că Sabo i-ar fi țepuit pe cei de la Iași). Războaiele astea vor fi hotărâte de instanță.

Vrem să vină un investitor care să pună bazele solide. Am discutat cu Stoican, are o clauză importantă de reziliere, dar n-am fost sunați de nimeni de la Craiova. Apele nu sunt liniștite. Cred că dacă reușim o victorie cu Chiajna vom putea să dormim mai liniștiți”, a declarat Ambrosie la ieșirea de la Adunarea Generală a FRF.


Adrian Ambrosie și Horia Sabo sunt într-un conflict deschis de câteva luni. Sabo îl acuză pe Ambrosie că vrea să distrugă echipă. În timp ce Ambrosie i-a făcut lui Sabo o plângere penală, la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT)!

Directorului general i se impută beneficiile pe care le-a acordat în perioada în care a condus clubul persoanelor care au făcut parte din echipa sa: tatăl său, Laurențiu Sabo, care a fost director economic, ex-directorul sportiv Tibor Selymes, fostul director de marketing Iuliano Ene și fostul manager de PR, Aurelian Simion.

CE REPREZINTĂ METODA «ACCIDENTUL»

Modul de operare folosit de infractori la comiterea de înşelăciuni prin metoda „accidentul” constă în faptul că victimele, de obicei persoane vârstnice, sunt contactate telefonic de către persoane necunoscute, care îşi declină calitatea de poliţist sau medic şi ulterior le aduc la cunoştinţă că un membru al familiei a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu victime.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.