Jump to content

Alexandra Dulgheru și o întâmplare incredibilă din Columbia: „Am primit 10.000 de dolari cash, dar atrăgeam atenția la vamă!” + suma importantă cu care a rămas după 14 ani în circuit


South Andreey
 Share

Recommended Posts

o1hE3Pv.jpg

 

Alexandra Dulgheru, 29 de ani, locul 168 WTA, fost număr 26 în clasamentul feminin din WTA, a vorbit astăzi despre o întâmplare inedită petrecută după un turneu disputat în Columbia, la Cali. 

Totul s-a petrecut în februarie 2012, după ce Dulgheru s-a impus în turneul ITF de la Cali (Columbia), după o finală cu luxemburgheza Mandy Minella, scor 6-3, 1-6, 6-3.

Jucătoarea română a primit din partea organizatorilor 10.000 de dolari, însă banii nu i-au fost virați în conturile bancare, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor. Oficialii turneului i-au oferit Alexandrei Dulgheru 10.000 de dolari cash, fapt ce a pus-o în dificultate pe româncă: „Ce să fac cu ei?”

„E premiul tău, noi nu plătim cash!”, i-au transmis inițial organizatorii Alexandrei Dulgheru, care a replicat amuzată: „Eu plec în Statele Unite, nu pot trece vama cu atâția bani, aș atrage atenția”, a povestit românca, la TV Digi Sport. 

Până la urmă, insistențele Alexandrei au dat roade, iar organizatorii au făcut eforturi pentru a-i vira banii într-un cont bancar.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.