Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Schimbare istorică în ATP: Londra pierde găzduirea Turneului Campionilor » În ce oraș s-ar putea muta + Roger Federer e marele contestatar


South Andreey
 Share

Recommended Posts

6xSuAHD.jpg

 

Turneul Campionilor din ATP, care se dispută la Londra începând cu anul 2009, are șanse importante să-și schimbe locația după ediția din 2020.

Șefii din ATP s-ar fi decis să mute turneul de la Londra, după 12 ani în care desfășurarea în O2 Arena a reprezentat un adevărat succes.

Potrivit metro.co.uk, Torino e orașul favorit să înlocuiască Londra începând cu 2021, însă Tokyo reprezintă, de asemenea, o alternativă.

Federer se opune!

Roger Federer, care s-a impus la Londra de două ori, în 2010 și 2011, e unul dintre jucătorii care se opun mutării turneului de la Londra: 

„De ce să nu rămână la Londra? Nu văd vreun motiv pentru a se schimba locația, cu excepția cazului în care cineva își dorește foarte mult turneul. Londra a fost o locație excelentă, mi-a plăcut să joc aici”, a mărturisit elvețianul, conform sursei citate. 

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.