Jump to content

Patronul lui Juventus a reacţionat după ce Ajax a eliminat campioana Italiei din Liga Campionilor: "Dezamăgire! Evident că nu ne convine"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

juventus.thumb.jpg.94fd10d26550e18cecef1fa89619a941.jpg

 

Ajax Amsterdam a produs o nouă surpriză în Liga Campionilor după ce a învins în deplasare, 2-1, pe Juventus Torino, în manşa a doua a sferturilor de finală. Olandezii se califică în semifinale, după ce în tur a fost 1-1, golurile de aseară au fost marcate de Cristiano Ronaldo, în timp ce Van de Beeck a egalat, iar De Ligt a înscris golul victoriei.

 

Andrea Agnelli, preşedintele lui Juventus şi totodată omul care face parte din familia ce deţine clubul din Torino, a comentat. "Cu siguranţă că Ajax a meritat să se califice, după ce am văzut în teren, după ocaziile pe care le-au avut, după ocaziile pe care le-am avut noi. Ieşim ştiind că în ultimii cinci ani am jucat constant în sferturile de finală din Champions League, iar acesta este un  motiv de mândrie. Ne ajută să mergem înainte, să fim mai buni de la an la an", a spus Agnelli.

Omul de afaceri a completat: "Ajax este o echipă care în acest an le-a pus în dificultate pe Bayern Munchen, pe Real Madrid şi pe Juventus, adică pe prima echipă din clasamentul UEFA, pe a treia, dacă nu greşesc, şi pe a cincea, aşa că nu ne rămâne decât să îi felicităm. Ca suporter, evident că există dezamăgire, a fost o înfrângere, nu ne convine, dar trebuie să ne felicităm adversarii, care au făcut un întreg sezon extraordinar".

sursa

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.