Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Messi a rupt "blestemul" sferturilor Ligii Campionilor. Barcelona a ajuns în semifinale, dar argentinianul nu îl uită pe rivalul Cristiano Ronaldo: "Rezultatul spune tot"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

messi-main.thumb.jpg.7aa261cae984635fa97d9c22f0d2891e.jpg

 

Barcelona s-a impus fără probleme în faţa celor de la Manchester United în manşa retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Catalanii au scăpat fără gol primit în dubla cu echipa pregătită de Ole Gunnar Solskjaer.

Dacă pe Old Trafford, campioana Spaniei a marcat un singur gol, pe teren propriu, a fost 3-0 pentru gruparea blaugrana, iar Messi a demonstrat din nou de ce este "talismanul" Barcelonei. A reuşit dubla, iar Coutinho a stabilit scorul final pe Nou Camp.

 

"Adevărul este că jocul a arătat bine, spectaculos. Cu excepţia primelor 15 minute, am intrat temători, puţin nervoşi, pentru că trebuia să îmbunătăţim rezultatul. Nu este acesta stilul nostru. Dar după am avut controlul, a venit golul şi am arătat un fotbal spectaculos.

Am avut noroc că mingea s-a dus lângă bară, la primul gol. La al doilea a fost vorba de puţin mai mult noroc. Dar important este că ne-am îndeplinit obiectivul de a merge mai departe, pentru că au trecut atâţia ani de când nu am mai făcut-o. Am mai făcut un pas.

Ştim că nu putem să mai începem ca astăzi (n.red. - marţi, 16 aprilie) niciun meci în Liga Campionilor. Avem experienţa meciului cu Roma (n.red. - Barcelona a fost eliminată din sferturile de finală după victoria cu 4-1 în tur) şi celelalte meciuri din Champions. În 90 de minute, mai ales în Champions League, se poate complica calificarea, indiferent ce s-a întâmplat în deplasare. Trebuie să fim conştienţi de asta, mai ales în acest moment, când suntem în semifinale.

Va fi dificil în continuare, indiferent că va fi Porto sau Liverpool. Ne aşteptăm de asemenea la o partidă mare. Indiferent care dintre ele se va califica, va fi complicat. Că va fi Porto sau Liverpool, va fi dificil. Este o semifinală de Liga Camionilor, sunt cei mai buni şi va fi foarte complicat", a spus Lionel Messi, la finalul partidei.

Barcelona a fost eliminată în ultimele trei sezoane ale competiţiei în faza sferturilor

Messi nu mai marcase din 2013 în sferturilor Liga Campinilor, cu toate că a jucat 12 meciuri în această fază a competiţiei. În urma duelului cu Manchester United a ajuns la 24 de reuşite în faţa echipelor din Anglia.

 

Dacă argentinianul a ajuns în semifinalele competiţiei, rivalul său, Cristiano Ronaldo, a avut o noapte neagră. După ce Ajax a eliminat-o pe fosta sa echipă, Real Madrid, în optimile competiţiei, acum a venit şi rândul portughezului. Juventus a pierdut în faţa puştilor lui Erik ten Hag, iar olandezii se vor întâlni în următoarea fază a Ligii Campionilor cu Manchester City sau Tottenham (n.red. - cele două formaţii vor juca miercuri, de la ora 22:00. În tur, Tottenham s-a impus, pe teren propriu, cu 1-0).

"Rezultatul spune totul. Orice echipă este complicată, în semifinale sunt cei mai buni", a spus Messi, după ce a aflat care a fost rezultatul partidei Juventus - Ajax Amsterdam, 1-2. Golul italienilor a fost marcat de Cristiano Ronaldo, iar olandezii au punctat prin Van de Beeck şi De Ligt.

sursa

 

Edited by cedryk public enemy
Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.