Jump to content

Apple ar putea pregăti şi un iPhone 8S, o versiune de buget cu Touch ID şi ecran 16:9


DerecK KIA ZEW
 Share

Recommended Posts

Pentru multă vreme, Apple a lansat doar câte un model nou de iPhone în fiecare an, iar începând cu generaţia iPhone 6 a lansat câte două, de dimensiuni diferite. Odată cu generaţia iPhone 8, compania a trecut la o ofertă de trei modele, iar în curând compania ar putea avea disponibile până la cinci noi dispozitive, bazate pe cel mai recent hardware. Cel mai nou membru al „familiei” iPhone ar putea fi un model mai ciudat, numit iPhone 8S, care ar putea păstra design-ul din 2017.

 

iphone-8-640.jpg?height=360&width=640

 

De curând am aflat despre posibilitatea lansării lui iPhone XE, un nou model de smartphone de dimensiuni mici, cu design hibrid între iPhone SE şi iPhone X, însă vechiul design cu ramă pronunţată în jurul ecranului şi senzor de amprentă Touch ID ar putea să revină în 2020. Generaţia iPhone XI ar putea include modelele de top XI şi XI Max, XR2 şi XE, însă un iPhone 8S ar putea fi lansat în primăvara anului viitor, folosind acelaşi hardware regăsit pe modelele „X” din 2019.

Conform publicaţiei chineze Economic Daily News, Apple a semnat un contract cu producătorul Pegatron pentru lansarea unui nou smartphone de dimensiuni mici. Acesta ar putea fi numit iPhone 8S şi va păstra multe dintre caracteristicile acestuia în materie de design. Vorbim despre un ecran LCD Retina de 4,7” şi un corp realizat din sticlă şi aluminiu, aproape identic în design cu modelul iPhone 8 din 2017. Acesta ar putea integra la interior însă un chipset Apple A13, o cameră foto similară cu cea de pe iPhone XI, însă fără o cameră secundară. Acest model ar putea fi livrat cu 128 GB stocare standard, la un preţ de aproximativ 650 de dolari americani. Astfel, acest model ar fi poziţionat în ofertă la un preţ mai mic decât iPhone XR, cu specificaţii similare.

 

Aceasta nu este prima dată când Apple revine pe piaţă cu un design „clasic”. iPhone SE a fost un model similar, care s-a întors la design-ul lui iPhone 5S, în ciuda faptului că existau deja pe piaţă modelele iPhone 7. Acesta s-a dovedit a fi un adevărat succes la momentul respectiv, iar Apple doreşte să repete această mişcare cu iPhone 8S, putând câştiga astfel puţin teren în China, unde telefoanele performante şi ieftine sunt la mare căutare.

Lansarea acestui model ar putea întârzia, faţă de noile modele X. Apple ar putea lansa noul dispozitiv în primăvara anului viitor, în martie 2020, în cadrul unui eveniment similar cu cel de anul acesta, unde compania a vorbit despre noile sale servicii de ştiri, muzică, gaming şi filme. În 2017 şi 2018, compania a lansat în luna martie tablete iPad ieftine, iar în 2016 a lansat iPhone SE într-un eveniment care a avut loc tot în luna martie.

 

Phone Arena crede că Apple ar putea avea în urma acestei lansări nu mai puţin de 12 modele de iPhone la vânzare simultan, la preţuri între 400 şi 1.100 de dolari (în variantele de bază). Cel mai ieftin ar putea fi iPhone 7, iar cel mai scump iPhone XI Max, cu opţiuni intermediare precum iPhone 8, 8S, XE, XR şi XR2, şi gama XS din 2018:

  • iPhone XI Max - $1,099
  • iPhone XI - $999
  • iPhone XS Max - $999
  • iPhone XS - $899
  • iPhone XR2 - $799
  • iPhone XR - $649
  • iPhone 8S - $649
  • iPhone XE - $599
  • iPhone 8 Plus - $599
  • iPhone 8 - $499
  • iPhone 7 Plus - $469
  • iPhone 7 - $399

 

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.