Jump to content

Ancelotti, după ce Napoli e out din Europa League: ”Nu e o dramă! Am arătat că suntem competitivi şi-n faţa unor echipe cu un buget de patru ori mai mare”


cedrykk
 Share

Recommended Posts

napoli.thumb.jpg.cc01c638df94f679cb33874a0b9b25fa.jpg

 

Arsenal s-a calificat în semifinalele Europa League după ce a învins, în deplasare, 1-0, pe Napoli, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei. În tur, englezii câştigaseră cu s-au impus cu 2-0. Dar, antrenorul italienilor, Carlo Ancelotti, a declarat că echipa sa e competitivă şi-n faţa unor adversari cu buget de patru ori mai mare.

”Regret eliminarea, dar ştiam că va fi greu. Bilanţul sezonului? Suntem pe locul doi în Serie A. Am pregătit bine sezonul următor, această echipă este în reconstrucţie. Trebuie să încheiem bine sezonul. Echipa a arătat că este competitivă împotriva marilor cluburi europene care au de trei sau de patru ori bugetul nostru.

Am jucat inteligent până la capăt. Nu facem o dramă din eliminări. Vom deveni mai buni şi vom încerca să ne descurcăm şi mai bine sezonul viitor. Arsenal este o echipă inteligentă, care se apără bine, care atacă bine. Nu cred că a jucat un fotbal fantastic, dar a jucat un fotbal intelligent. Merită calificarea”, a spus Ancelotti.

sursa

 

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.