Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cum va arată circuitul de Formula 1 din Vietnam: Hanoi va găzdui primul Mare Premiu în sezonul 2020


.Vlad
 Share

Recommended Posts

Video: Cum va aratÄ circuitul de Formula 1 din Vietnam: Hanoi va gÄzdui primul Mare Premiu în sezonul 2020 - Poza 1

Circuitul construit la Hanoi care va găzdui Marele Premiu de Formula 1 al Vietnamului începând din 2020 va avea o linie dreaptă de 1.5 kilometri și o viteză de top de 335 km/h, iar constructorul a publicat primul clip care simulează un tur de pistă.


 

Compania Tilke a început recent lucrările de construcție la un circuit în Hanoi, care va găzdui Marele Premiu de Formula 1 al Vietnamului începând din sezonul 2020.
Pe baza unui nou software, constructorul a realizat o simulare pentru un tur de circuit onboard și a oferit o serie de informații tehnice despre acesta.

 

Astfel, circuitul semi-stradal are o linie dreaptă de 1.5 kilometri și 22 de viraje, iar viteza maximă este estimată la circa 335 km/h. Lungimea totală a circuitului este de 5.565 km, astfel că un tur de circuit va fi parcurs în aproximativ un minut și 36.2 secunde.
 

"Primul sector îmi amintește de secțiunea Motorsport Arena de la Nurburgring. Circuit are secțiuni foarte variate cu viraje de mare viteză, cu design inspirat din virajul Esses de la Suzuka, iar liniile drepte lungi vor oferi oportunități de depășire", a declarat Carsten Tilke, fiul lui Hermann Tilke, arhitectul celor mai multe circuite din era modernă a Formulei 1, pentru publicația Motorsport-Magazin.

Hanoi va deveni al patrulea circuit stradal din calendarul Formulei 1 după Monaco, Singapore și Azerbaidjan și a patra cursă care va avea loc în Asia după Singapore, China și Japonia.

Sursa: automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.