Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // Zgura din sala cu surprize » Detalii inedite de la antrenament: întrebarea pusă de Monica Niculescu + ce inovație pregătesc francezii


South Andreey
 Share

Recommended Posts

ylav1os.jpg

 

Echipa de Fed Cup a României a pregătit ultimele detalii înaintea înfruntării cu Franța, în sala Kindarena de la Rouen.

Franța - România, duel din semifinalele Fed Cup, se joacă sâmbătă (ora 15:00) și duminică (ora 14:00). Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport și TV Digi Sport

Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța

Monica Niculescu și Raluca Olaru au deschis ziua de antrenamente la Rouen. În Kindarena, sala botezată astfel grație brand-ului Kinder, care plătește 500.000 de euro municipalității în fiecare an. O sală care a costat 54,5 milioane de euro și care a fost inaugurată în 2012. Ea este opera arhitectului Dominique Perrault.

S-a jucat intens, s-au exersat voleurile, loviturile în cros, loburile. Reușitele au fost lăudate de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României. Stilul de joc al lui Caroline Garcia a fost pomenit de mai multe ori de Monica Niculescu. „Pe ce au pus zgura?”, s-a interesat tot ea, după ce terenul se stricase puțin aproape de fileu.

Raluca a plecat prima la vestiare, în timp ce Monica a mai rămas câteva minute pe teren pentru a antrena loviturile de pe linia de fund.
După antrenamentele româncelor, Kristina Mladenovic s-a pregătit alături de Julien Benneteau, cel care i-a acordat din nou încredere pentru a juca la simplu.

Tragerea la sorți a lăsat zgura să se odihnească, în timp ce personalul sălii mătura podeaua și ștergea scaunele.

Simona Halep a fost cea care a tulburat din nou suprafața roșie. Totul a început cu minute bune de încălzire alături de Teo Cercel, apoi loviturile au venit ca un tăvălug peste Vasile Antonescu. Supravegheată de Daniel Dobre, Florin Segărceanu și Alina Tecșor-Cercel, Simona lucrat intens și a plecat mulțumită de pe teren. La jumătatea antrenamentului, Monica Niculescu a apărut de la vestiare pentru a destinde puțin atmosfera serioasă ce plutea în aerul rece din sală.

Au urmat Mihaela Buzărnescu și Irina Begu. Florin Segărceanu le-a observat din scaunul de arbitru, iar liniștea a fost întreruptă din când în când de câte un strigăt de nemulțumire venit după o lovitură nereușită. După patru zile de antrenamente intense, româncele sunt pregătite de lupta pentru calificarea în finala Cupei Fed, eveniment pe care sportul românesc nu l-a mai trăit până acum. 

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.