Jump to content

Dinamo și Dobrogea Sud Constanța, marile favorite în lupta la titlu în handbalul masculin


South Andreey
 Share

Recommended Posts

VdUVO8f.jpg

 

Dinamo și Dobrogea Sud Constanța sunt mari favorite să-și dispute titlul la handbal masculin în acest sezon. Sunt echipele care au terminat pe primele locuri și în sezonul regular.

Dobrogea Sud Constanța și Dinamo București au câștigat partidele din etapa a doua din play-off și s-au distanțat la 5 puncte față de urmăritoare. Constănțenii au învins pe teren propriu cu 28-23 pe CSM București, la capătul unui meci în care oaspeții au contat doar în prima repriză.

Dobrogea Sud Constanța și Dinamo București au câștigat partidele din etapa a doua din play-off și s-au distanțat la 5 puncte față de urmăritoare. Constănțenii au învins pe teren propriu cu 28-23 pe CSM București, la capătul unui meci în care oaspeții au contat doar în prima repriză. Tot aproximativ o repriză a rezistat și Potaissa Turda în Ștefan cel Mare.

În partea a doua însă, Bannour, Alouini, Szasz și ceilalți „alb-roșii” și-au impus supremația și au câștigat lejer, 34-29. Cu patru etape rămase de disputat, Constanța și Dinamo mai au nevoie de victorii doar în meciurile de pe teren propriu și nu mai pot pierde finala. În seria B, Steaua speră să-i „sufle” Potaissei locul 2 și să joace finala pentru bronz. 

Noul sistem propus de FRH nu a adus mai mult spectacol competiției, suspansul lipsind clar atât în ultimele meciuri din sezonul regulat, dar și în ultimele etape din play-off. 

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.