Jump to content

Ronaldo, out de la Juventus? Allegri a vorbit pentru prima dată despre plecarea portughezului


cedrykk
 Share

Recommended Posts

cr7.jpg

 

Massimiliano Allegri (51 de ani), antrenorul lui Juventus, a vorbit pentru prima oară despre posibila plecare a lui Cristiano Ronaldo de la campioana Italiei, iar tehnicianul spune că nu ia în calcul o despărţire de portughezul care a sosit la echipa sa la începutul acestui sezon.

Obişnuit cu gloria din Liga Campionilor, Cristiano Ronaldo a fost eliminat din cea mai importantă competiţie europeană în sferturile de finală în acest sezon, după ce Juventus a pierdut cu Ajax, scor 2-3, la general. Presa din Italia a speculat că atacantul şi-ar dori să plece de la torinezi în 2020, deşi contractul său este scadent în 2022.

 

Allegri spune că se bazează în continuare pe lusitan, el fiind pilonul principal al formaţiei care se apropie de un nou titlu în Serie A: "Ronaldo a avut un sezon foarte bun şi va juca mâine (n. red. - contra Fiorentinei). El este viitorul lui Juventus, un jucător extraordinar care va avea un sezon excelent şi la anul. Este liniştit, dar a fost dezamăgit, la fel ca noi toţi, de eliminarea din Champions League, pentru că am fi vrut să triumfăm, însă fotbalul este făcut din momente de bucurie şi de tristeţe", a spus Allegri, potrivit ESPN.

Fostul tehnician de la Milan a subliniat din nou ideea că aducerea lui Ronaldo nu putea garanta câştigarea Ligii de către Juventus: "Mereu am spus că, prin transferul lui Ronaldo, nu avem nicio garanţie. Fotbalul nu este o ştiinţă. Uitaţi-vă la Barcelona, care s-a întors în semifinale după patru ani, deşi îl au pe Messi. Dacă câştigăm campionatul, tot putem spune că am avut un sezon bun", a mai spus acesta.

Juventus mai are nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura matematic titlul în Serie A. În următoarea rundă, Juventus o va înfrunta, pe teren propriu, pe Fiorentina. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00.

În acest sezon, Cristiano a marcat 26 de goluri, dintre care 19 în campionat, şi a oferit 12 pase decisive. Portughezul este al patrulea cel mai bun marcator din Serie A, după Quagliarella (22), Piatek (21) şi Zapata (20).

sursa

Edited by cedryk public enemy
Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.