Jump to content

Probleme pentru Ştefan Radu! Fundaşul lui Lazio a ieşit accidentat după doar 15 minute în meciul cu Chievo. Echipa românului a pierdut în faţa ultimei clasate, care avea o singură victorie în acest sezon


cedrykk
 Share

Recommended Posts

radu-stefan.jpg

 

Ştefan Radu (32 de ani), fundaşul lui Lazio, a suferit o accidentare în timpul meciului cu Chievo, din runda cu numărul 33 a Serie A, şi a fost forţat să părăsească terenul după doar un sfert de oră.

 

UPDATE | Lazio a pierdut cu 2-1 contra ultimei clasate, Chievo, echipă deja retrogradată în Serie B. Pentru "lanterna roşie" a fost a doua victorie din acest sezon, astfel că a ajuns la 14 puncte acumulate în clasament. Lazio, care în minutul 34 a rămas în zece, după eliminarea lui Milinkovic-Savic, a căzut la patru puncte distanţă de AC Milan, ocupanta ultimului loc de Liga Campionilor.

Fostul internaţional român a revenit pe teren după două săptămâni de pauză, cauzate tot de o accidentare, iar în minutul 13 a avut un contact mai dur cu atacantul lui Chievo, Mariusz Stepinski. Radu a acuzat dureri la la glezna stângă, a părăsit terenul fiind ajutat de staff-ul medical şi a încercat să continue partida. După încă o fază în care s-a aflat pe teren, fundaşul a cerut schimbare, iar Simone Inzaghi l-a înlocuit cu Luiz Felipe.

 

Ştefan Radu a fost folosit în 30 de partide din acest sezon, iar pentru Lazio urmează returul semifinalelor Cupei Italiei, contra lui AC Milan, după 0-0 în tur. Formaţia din capitala Italiei luptă şi pentru un loc care să o ducă în cupele europene. După 33 de etape, Lazio ocupă locul şapte în Serie A, cu 52 de puncte.

Transferat în 2008, de la Dinamo, Radu este unul dintre cei mai longevivi jucători din Serie A, fundaşul evoluând de 11 sezoane la Lazio. Românul a acumulat 345 de jocuri şi a înscris şapte goluri pentru "biancocelesti".

sursa

Edited by cedryk public enemy
Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.