Jump to content

Probleme mari pentru Guardiola în lupta pentru titlu în Premier League. De Bruyne s-a accidentat din nou şi a fost schimbat în prima repriză a meciului cu Tottenham


cedrykk
 Share

Recommended Posts

 

de-bruyne.jpg

 

Ghinionul continuă pentru Kevin De Bruyne (27 de ani), unul dintre cei mai buni pasatori ai echipei lui Pep Guardiola, Manchester City. Mijlocaşul belgian a fost schimbat în minutul 38 al partidei cu Tottenham, deoarece nu a mai putut continua partida, iar în locul său a intrat Fernandinho.

De Bruyne a acuzat dureri la piciorul drept după ce a încercat un şut spre poarta lui Spurs. Acesta s-a prăbuşit pe gazon, iar echipa medicală a ”cetăţenilor” a fost nevoită să intervină. Totuşi, belgianul a părăsit terenul pe propriile picioare, semn că accidentarea pare să nu fie atât de gravă.

Ar fi a patra accidentare pentru belgian din acest sezon. În total acesta a lipsit timp de 134 de zile şi nu a fost disponibil pentru 26 de partide în acest sezon, în toate competiţiile. 150 de milioane de euro este cota de piaţă a mijlocaşului, potrivit site-ului Transfermarkt.

sursa

Edited by cedryk public enemy
Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.