Jump to content

ASUS ROG Strix Hero Edition


Recommended Posts

ROG Strix Hero Edition este special proiectat pentru a raspunde cerintelor neinfricatilor Eroi ai Arenelor Virtuale de Tip Multiplayer — optimizat pentru a oferi un avantaj competitiv in jocuri de tip MOBA cum ar fi League of Legends® si Dota® 2, precum si in titluri de tip RTS si RPG. Veti prelua conducerea, inarmati fiind cu puternicele procesoare Intel® Core™ i7, extraordinarele placi video NVIDIA® GeForce® GTX™ din Seria 10 si Windows 10 Pro. Strix Hero Edition este echipat cu un ecran lat, oferind culori puternice si tactat la 120Hz, precum si o tastatura de tip desktop conceputa pentru victorie, cu tehnologie de eliminare a apasarilor false pentru raspuns rapid si precis la fiecare apasare, si o durata de viata de 20 de milioane de apasari, pentru un nivel foarte bun de fiabilitate. Construit special pentru campurile de lupta virtuale, Strix Hero Edition va imbunatateste performantele in jocuri; astfel incat veti castiga mai multe victorii si veti putea avansa la un nivel superior!
 
 
 
DESIGN
NOUL ROG STRIX DEDICAT DOAR ADEVARATILOR EROI
Strix Hero Edition este arma preferata a adevaratilor eroi — acei eroi salbatici a caror reputatie inspaimanta orice inamic. Acest spirit este incorporat in design-ul agresiv al modelului Strix Hero Edition. Stilul unic cu linii foarte ascutite, motive de inspiratie Maya si scheme de culori albastru inchis au rolul unui adevarat strigat de batalie, provocandu-va dusmanii in titlurile MOBA: Strix Hero Edition este special conceput pentru a va proiecta puterea. Dar acest puternic sistem este si foarte agil, cu o grosime de doar 2.4cm si o greutate de doar 2.5kg — Strix Hero Edition este arma eleganta si letala temuta de orice oponent!
2.4CM
GROSIME
 
2.5KG
GREUTATE
   
PERFORMANTA
PUTERE DE CALCUL DE PROPORTII EPICE
Imbunatatiti-va arsenalul cu cel mai recent procesor Intel Core i7 de Generatia a 7-a si solutiile grafice NVIDIA GeForce GTX 1050 (overclock-ata din fabrica cu 100MHz) sau 1060 pentru a fi cei mai buni in actiunea din jocuri. Plecati la razboi cu cele mai moderne solutii de stocare, cum ar fi solutia M.2 NVMe PCIe® 3.0 x4 SSD de 512GB si o unitate Seagate® FireCuda™SSHD de 1TB, plus 32GB de memorie de inalta performanta DDR4 tactata la 2400MHz. Veti beneficia de incarcare ultra-rapida a jocurilor si performante superioare — accelerandu-va calatoria pentru a deveni o adevarata legenda!
* Specificatiile pot varia in functie de configuratie.
 
WINDOWS 10 PRO
 
INTEL
COREI7
CPU
 
NVIDIA GEFORCE
SERIA-GTX10
GPU
 
32GB
2400MHZ
MEMORIE SDRAM
512GB
NVME PCIE®
UNITATE SSD
 
1TB
FIRECUDA™
SSHD
 
Aflati mai multe despre performanta  
1.jpg

Cea Mai Buna Platforma Pentru Jocuri

Dominati jocurile cu ajutorul noilor si revolutionarelor GPU-uri ce transforma sistemul vostru portabil intr-o arma puternica si avansata pentru jocuri. Solutiile grafice GeForce GTX din Seria 10 sunt acum instalate si pe sistemele laptop, oferind performante extraordinare datorita arhitecturii NVIDIA Pascal™. Astfel, veti beneficia de o eficienta energetica de neegalat, tehnologii noi si inovative in jocuri, si o experienta VR foarte avansata oriunde v-ati juca.

2.jpg

Performanta

GPU-urile GeForce GTX din Seria 10 va ofera o performanta de pana la 3x mai buna comparativ cu cele din generatiile anterioare. Acestea includ tehnologii ultra-rapide FinFET, cele mai moderne solutii de memorie pe banda larga, si ofera suport pentru functii DirectX 12, oferind cele mai rapide si cursive posibile in cazul unui notebook pentru gaming.

3.jpg

Cele mai Noi Tehnologii pentru Jocuri

Aceste GPU-uri foarte inovative au fost create pentru a raspunde cerintelor afisajelor de ultima generatie, inclusiv VR, rezolutie ultra-ridicata, si numeroase tipuri de monitoare. Tehnologiile NVIDIA GameWorks™ va ajuta sa va bucurati de o experienta cursiva, cinematica in jocuri iar revolutionara aplicatie NVIDIA Ansel™ va permite sa surprindeti imagini la 360 de grade in jocuri si sa le vizualizati prin intermediul unei solutii VR.

4.jpg

Suport VR

Descoperiti performanta solutiilor VR de ultima generatie, cele mai reduse latente, si compatibilitate excelenta cu casti de top — conduse de tehnologiile NVIDIA VRWorks™. Sunetul, elementele fizice si raspunsul tactil VR va permit sa auziti si sa simtiti fiecare moment.

 
 
 
 
 
 
ECRAN
VEDETI INTREAGA IMAGINE
Experimentanti imagini nemaintalnite cu ajutorul ecranului cu unghiuri largi de vizualizare si tactat la 120Hz cu care este echipat ROG Strix Hero Edition! Rata de reimprospatare ridicata decimeaza intarzierile la afisare, astfel incat intreaga lume virtuala este mai clara si cursiva. Ecranul de nivel IPS ofera o acoperire de 100% a spectrului sRGB, oferind o intensitate consistenta a iluminarii, contrast, acuratete a culorilor si fidelitate imbunatatite. Ecranul cu o luminozitate de 300cd/m2 ofera imagini cu pana la 20% mai luminoase comparativ cu ecranele IPS de calitate slaba ale competitorilor. Va veti putea diferentia cu usurinta adversarii, indiferent de cat de rapida este actiunea din jocuri. Ecranul modelului Strix Hero Edition permite de asemenea vizualizarea la unghiuri largi, de pana la 178° pe directiile orizontala si verticala. Cu ajutorul lui Strix Hero Edition veti putea sa vedeti intreaga imagine de ansamblu si sa va infrangeti dusmanii cu o acuratete extraordinara!
120HZ
RATA DE REIMPROSPATARE
 
100%
ACOPERIRE SRGB
 
20%
MAI LUMINOS
 
* Imagini surprinse cu o camera de viteza ridicata la 240 cadre pe secunda. Imaginile sunt redate la viteza redusa de 30 de cadre pe secunda. Ecranele laterale cu o rata de reimprospatare ridicata ofera imagini mult mai cursive in jocuri.
VR
REALITATE VIRTUALA GATA DE ACTIUNE
Placa video cu suport VR NVIDIA GeForce GTX 1060 va transporta direct in mijlocul actiunii. Explorati si cuceriti noi lumi intr-o experienta cursiva, cu latente reduse si fara probleme de afisare!
* Pentru o experienta VR cursiva este necesara o solutie grafica GeForce® GTX 1060 sau mai buna.
     
TASTATURA
APASARI MAI RAPIDE SI PRECISE
Strix Hero Edition va tine degetele in mijlocul actiunii datorita noii organizari a tastaturii ce imita foarte precis design-ul modelelor desktop, oferind patru taste de acces rapid si patru zone cu iluminare RGB customizabila. Curba ergonomica a butoanelor, cu o adancime de 0.25mm, ofera un nivel ridicat de confort in utilizare iar cursa de 1.8mm si tehnologia exclusiva ROG Overstroke fac posibila o detectie mai rapida a apasarilor, precum si un interval mai ridicat de timp intre apasari — pentru o utilizare rapida, precisa si fara efort, ce va imbunatateste viteza de reactie. Tastele QWER special evidentiate si tehnologia de prevenire a apasarilor false N-key va imbunatatesc si mai mult precizia, iar garantia de 20 de milioane de apasari asigura ca victoriile va vor apartine pe termen lung!
N-KEY
PREVINE APASARILE FALSE
 
20-MILIOANE
APASARI GARANTATE
0.25MM-ADANCIME
CURBURA BUTOANE
QWER
TASTE EVIDENTIATE
 
4 ZONERGB
ILUMINARE
 
 
Aflati mai multe despre tastatura  
AUDIO
SUNET DEOSEBIT DE PUTERNIC
Strix Hero Edition ofera un sunet mai clar, precis si puternic, astfel incat fiecare actiune pare reala — toate acestea cu ajutorul a doua difuzoare cu un sunet expansiv, plasate lateral. Tehnologia de amplificare inteligenta monitorizeaza iesirea audio si realizeaza ajustari in timp real, astfel incat puteti ajusta volumul fara a va face probleme ca aceasta va afecta corpul difuzorului — astfel, volumul sonor este cu 200% mai puternic decat inainte, beneficiind de o gama dinamica sonora crescuta si frecvente joase mai profunde. Solutia ROG Sonic Studio III ofera chiar anularea zgomotului de fond in jocuri si stabilizarea volumului vocii, astfel incat veti putea auzi chiar si cele mai mici detalii si va veti putea concentra pe actiune!
PANA LA
2X
VOLUM MAI RIDICAT
 
PANA LA
3X
BASS MAI PUTERNIC
 
 
1.5X
GAMA SONORA DINAMICA
 
SOFTWARE
INARMATI-VA CU ROG GAMING CENTER
Activati aplicatia ROG Gaming Center printr-o singura apasare a unui buton de acces rapid pentru a putea vizualiza un panoul de control complex ce ofera acces la numeroase informatii foarte utile, inclusiv frecvente CPU si GPU, voltaje si temperaturi — puteti utiliza acest panou si pentru a ajusta anumite setari in timp real. ROG GameFirst, Aura Core, precum si XSplit Gamecaster pot fi de asemenea accesate prin intermediul aplicatiei Gaming Center. Gaming Center este disponibila chiar si sub forma unei aplicatii Android accesibile in Google Play Store, astfel incat veti avea in permanenta la indemana toate elementele de control.
* Aplicatiile software pot varia in functie de modelul produsului.
 
  • GameFirst IV|
  • GameVisual|
  • Aura Core|
  • Xsplit Gamecaster|
  • Aplicatie Android
Previous
 
 
undefined
 
 
Tehnologia ROG GameFirst IV prioritizeaza pachetele de date pentru o latime de banda crescuta in jocuri online si streaming. Noua functie de concatenare a retelelor va permite sa va cresteti latimea de banda totala prin combinarea a pana la patru gateway-uri — maximizand vitezele de acces pentru jocul vostru!
 
 
Tehnologia ROG GameVisual ofera sapte moduri pre-setate pentru diferite tipuri de jocuri, plus numeroase setari extraordinare pentru controlul multimedia si customizare. Inginerii software din echipa ROG au calibrat cu atentie fiecare setare pentru a oferi o experienta vizuala excelenta, ce completeaza perfect genul respectivului joc. Spre exemplu, modul RTS/RPG imbunatateste claritatea si performanta culorilor pentru a beneficia de jocuri MOBA mult mai realiste!
 
 
Cu Aura Core, puteti sa personalizati sistemul de iluminare RGB al tastaturii voastre in functie de stilul vostru de joc preferat, cu ajutorul unui panou de control usor de folosit ce va permite sa ajustati un spectru extraordinar de culori.
 
 
Un abonament permanent la Xsplit Gamecaster Standard va permite sa transmiteti continut direct catre platformele de streaming de pe Internet, sau sa realizati inregistrati ce pot fi usor partajate ulterior.
 
 
ROG Gaming Center este intotdeauna la indemana cu ajutorul aplicatiei Android de pe smartphone-ul sau tableta voastra, disponibila gratuit de pe Google Play™!
 
 
undefined
 
 
Tehnologia ROG GameFirst IV prioritizeaza pachetele de date pentru o latime de banda crescuta in jocuri online si streaming. Noua functie de concatenare a retelelor va permite sa va cresteti latimea de banda totala prin combinarea a pana la patru gateway-uri — maximizand vitezele de acces pentru jocul vostru!
 
 
Tehnologia ROG GameVisual ofera sapte moduri pre-setate pentru diferite tipuri de jocuri, plus numeroase setari extraordinare pentru controlul multimedia si customizare. Inginerii software din echipa ROG au calibrat cu atentie fiecare setare pentru a oferi o experienta vizuala excelenta, ce completeaza perfect genul respectivului joc. Spre exemplu, modul RTS/RPG imbunatateste claritatea si performanta culorilor pentru a beneficia de jocuri MOBA mult mai realiste!
 
 
Cu Aura Core, puteti sa personalizati sistemul de iluminare RGB al tastaturii voastre in functie de stilul vostru de joc preferat, cu ajutorul unui panou de control usor de folosit ce va permite sa ajustati un spectru extraordinar de culori.
 
 
Un abonament permanent la Xsplit Gamecaster Standard va permite sa transmiteti continut direct catre platformele de streaming de pe Internet, sau sa realizati inregistrati ce pot fi usor partajate ulterior.
 
 
ROG Gaming Center este intotdeauna la indemana cu ajutorul aplicatiei Android de pe smartphone-ul sau tableta voastra, disponibila gratuit de pe Google Play™!
 
 
undefined
Next
RACIRE
PASTRATI-VA CALMUL IN FOCUL BATALIEI
Strix Hero Edition dispune de un design inteligent al sistemului de racire ce utilizeaza radiatoare si ventilatoare duble pentru a ajusta temperatura in vederea optimizarii performantelor CPU-ului si GPU-ului. Orificiile de ventilatie special concepute de deasupra tastaturii si din partea de jos a laptop-ului permit aspirarea unui volum mai ridicat de aer rece. Ventilatoarele de 12V imbunatatite, ce ofera viteze de rotatie superioare celor traditionale, de 5V, conduc un flux de aer puternic pentru a amplifica eficienta sistemului de racire, astfel incat veti putea rula procesorul si placa video la nivel maxim fara a suferi intarzieri cauzate de supra-incalzire. O functie suplimentara de accelerare a ventilatorului imbunatateste si mai mult performantele de racire si garanteaza stabilitatea totala chiar si in timpul celor mai intense confruntari — astfel incat va veti putea pastra calmul chiar si in focul luptei!
* Specificatiile pot varia in functie de configuratie.
VENTILATOARE
12V
IMBUNATATITE
 
 
 
 
 
CONECTIVITATE
CONECTIVITATE PENTRU JOCURI CU ACCES RAPID
Strix Hero Edition este echipat cu interfete USB 3.1 Gen 1 Tip-C™, pana la patru conectori USB 3.1 Gen 1 Tip-A, port-uri HDMI 2.0 si Mini DisplayPort 1.2, astfel incat conectarea perifericelor de ultima generatie va deveni un proces rapid si usor.
* Specificatiile pot varia in functie de configuratie.
cititor de card-uri 2-in-1USB 3.1 (Tip-C)USB 3.1USB 3.1Conector KensingtonAlimentareconector RJ45mDP 1.2HDMI 2.0USB 3.1USB 3.1conector audio 3.5mm
WI-FI / BLUETOOTH
LATIME DE BANDA MAXIMA, CONSUM MINIM DE ENERGIE
Strix Hero Edition ofera cel mai recent standard Wi-Fi 802.11ac 2x2, fiind dotat cu cate doua antene pentru transmitere si receptie, oferind astfel viteze de transfer de pana la 6x mai rapide decat 802.11b/g/n – pana la 867Mbps! O conexiune wireless mai fiabila si robusta asigura o experienta mai buna in jocuri. Strix Hero Edition include chiar si tehnologie Bluetooth® 4.1, cu consum redus de energie, ce va permite sa folositi pe o perioada mai lunga si intr-o maniera mai fiabila toate perifericele voastre dotate cu conexiune Bluetooth!
* Specificatiile pot varia in functie de configuratie.
802.11AC
2X2
WI-FI
                                                                                                                               Sursa: https://www.asus.com/ro/Laptops/ROG-Strix-Hero-Edition/
 
Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.