Jump to content

ASUS TUF Gamimg FX705


Recommended Posts

DESIGN FARA LIMITE, REZISTENTA DE NEEGALAT

ASUS TUF Gaming FX705 va schimba felul in care priviti laptopurile pentru jocuri. Acesta depaseste orice asteptari, oferind functii hardware foarte avansate si o carcasa compacta, cu un design agresiv, exceptional de rezistenta.
FX705 este echipat cu o tastatura inspirata de sistemele desktop cu taste iluminate printr-un sistem de tip RGB, grup de taste WASD evidentiate, si tehnologie Overstroke pentru control rapid si precis. Echipat cu un ecran NanoEdge de nivel IPS de ultima generatie, si durabilitate certificata la standardele militare MIL-STD-810G, FX705 ofera o experienta foarte imersiva in jocuri la un nivel de pret accesibil!

ECRAN NANOEDGE DE NIVEL IPS

REALISM EXTREM PE UN ECRAN ULTRA-RAPID

Noul design NanoEdge dispune de margini si mai subtiri, de doar 7.18mm pentru un nivel de realism superior intr-un pachet mult mai compact. FX705 este echipat cu un afisaj de nivel IPS cu rata de reimprospatare ultra-rapida, de pana la 144Hz, pentru actiune foarte cursiva in jocuri si minimalizarea tremurului de miscare. Acoperirea de 100% a spatiului de culori sRGB si unghiurile largi de vizualizare asigura culori puternice si consistente, chiar si atunci cand vizualizat ecranul din unghiuri extreme.

*Grosimea marginilor este calculata ca reprezentand distanta dintre ecran si carcasa laptopului.
Ecran
NanoEdge
Nivel IPS
 
Pana la
144Hz
Rata de Reimprospatare
 
100% sRGB
Spatiu de Culori
 
 
 

SISTEMELE PENTRU JOCURI ASUS TUF

MAI DURE DECAT SISTEMELE STANDARD

Fiind expresia perfecta a Spiritului Fortei Supreme (The Ultimate Force - TUF), FX705 a trecut cu succes o serie intreaga de teste la standardele foarte riguroase MIL-STD-810G, supravietuind unei serii intregi de conditii de mediu dificile, inclusiv expunerea la radiatie solara, altitudini ridicate si temperaturi extreme. A fost certificat pentru rezistenta la rigorile utilizarii zilnice, de la lovituri accidentale la caderea brusca de pe un birou. Durabil si stabil, FX705 a fost impins la limita pentru a ne asigura ca le oferim pasionatilor de jocuri un produs de cea mai buna calitate.

*Aceste teste sunt realizate in conditii de mediu foarte strict controlate, sub supravegherea inginerilor specializati in testarea calitatii. Testarea produselor fara a beneficia de elementele de control sau informatiile de siguranta necesare le poate dauna acestora, si, in anumite cazuri, poate duce la situatii cu un nivel de risc semnificativ, ce pot avea ca rezultat ranirea, handicapul permanent sau chiar decesul.
 
Socuri
 
 
Temperatura
 
 
Umiditate
 
 
Altitudine
 
 
Radiatii solare
 

Aflati mai multe despre testele de asigurare a calitatii

 

EXTREM DE ROBUST

Testarea rezistentei la socurile fizice asigura faptul ca toate laptopurile din Seria TUF pentru Jocuri rezista caderilor, loviturilor si socurilor neasteptate din timpul transportului si utilizarii zilnice. Carcasa ranforsata poate rezista unor forte cu valori de doua ori mai ridicate decat celor utilizate in cazul testelor standard de calitate ale ASUS. In plus, testarea extinsa a rezistentei la vibratii asigura faptul ca toate componentele interne raman atasate si isi mentin integritatea.

 
Teste de Rezistenta la Socuri
2X
Forta Mai Mare Decat Testele Standard
 

REZISTA CONDITIILOR DE MEDIU EXTREME

Inginerii ASUS au amplificat dificultatea testelor de rezistenta la conditii de mediu extreme, supunand fiecare laptop din Seria TUF pentru Jocuri unor cicluri de temperatura si umiditate extreme, precum si unor teste de rezistenta la altitudini ridicate pentru a reproduce conditiile intalnite in timpul zborului sau transportului aerian. Testarea rezistentei la radiatiile solare asigura faptul ca laptopul va rezista chiar daca este expus luminii solare directe pentru perioade lungi de timp.

 
Test de Rezistenta la Altitudine
50%
Inaltime mai Ridicata Decat
Cea Standard
 
Timp de Testare
Temperatura
3X
Mai Lung Decat
Cel Standard
 
Timp de Testare
Umiditate
10X
Mai Lung Decat
Cel Standard

DESIGN

CONSTRUCTIE SOLIDA

FX705 este disponibil in doua variante de design ce reflecta pe deplin conceptul de rezistenta si putere. Capacul din aluminiu in varianta Gri Metalic (Gunmetal Grey) sau cel din plastic de culoare neagra impresioneaza prin designul de tip Radiant-in-X, cu un finisaj metalic sau lucios complementar. Designul hexagonal de pe partea de jos a laptopului ofera o rigiditate structurala suplimentara, complementand liniile agresive si moderne ale laptopului.

 

TASTATURA HYPERSTRIKE

TASTATURA DE INSPIRATIE DESKTOP CU SISTEM DE ILUMINARE RGB

FX705 este echipat cu o tastatura optimizata pentru jocuri, dotata cu sistem de iluminare RGB* in toate zonele, ce poate fi controlata prin intermediul interfetei TUF Aura Core pentru a va ajuta sa va exprimati stilul unic. Tehnologia exclusiva HyperStrike asigura tastarea mai precisa si un nivel imbunatatit de ergonomie datorita organizarii inspirate de sistemele desktop, cu grupul de taste WASD evidentiat, bara de spatiu mai larga, taste pentru sageti izolate si spatii usor de recunoscut intre tastele functionale. In plus, tehnologia Overstroke permite inregistrarea mai rapida a apasarilor, pentru control precis si fara efort.

*Tastatura cu sistem de iluminare RGB este disponibila doar pentru anumite modele.

Iluminare
RGB
In Toate Zonele
 
20Milioane
Apasari
 
1.8mm
Cursa Taste
 
Overstroke
Technologie Avansata
 
 
 
Static
 
 
Dinamic
 
 
Ciclu de Culori
 
 
Stroboscop
 
 

Aflati mai multe despre tastatura

 

REZISTENTA DE 20 DE MILIOANE DE APASARI

FX705 are o tastatura extrem de rezistenta, cu comutatoare ce rezista la pana la 20 de milioane de apasari — de doua ori mai mult decat standardul din industrie. Aceasta ofera o durata de viata extinsa fara a compromite precizia si nivelul de confort.

 
Tastatura Ultra-Rezistenta
 
 
0.25mm Curbura Taste
Buton de Alimentare IndependentEnter/ Shift/ Crtl in Linie DreaptaSpatiu intre Tastele FunctionaleTaste Sageti IzolateTasta Spatiu Extinsa

ORGANIZARE INSPIRATA DE SISTEMELE DESKTOP

Cu o organizare inspirata de cea a celor mai bune tastaturi pentru jocuri din segmentul desktop, tastatura modelului FX705 va ofera un nivel de control foarte precis. Astfel, intreg modulul tastaturii a fost proiectat pentru a raspunde felului in care degetele voastre sunt obisnuite sa se miste in timpul jocurilor, cu spatii intre tastele atribuite functiilor pentru a permite identificarea mai usoara, buton de pornire independent si taste de sageti izolate pentru controlul precis la apasare.

Cursa TasteCursa TasteFX705General
<

TEHNOLOGIA EXCLUSIVA OVERSTROKE

Tehnologia Overstroke ofera fiecarei taste o cursa de 1.8mm, pentru un nivel de raspuns imbunatatit. Tastele sunt calibrate pentru a necesita doar 62 grame-forta (gf) pentru activare, si dispun de o distanta extinsa de apasare pentru o experienta de utilizare mai confortabila.

PERFORMANTE EXCELENTE

PUTERE DE FOC DE NEOPRIT IN JOCURI

In ciuda dimensiunilor sale compacte, FX705 ofera intreaga putere a unui sistem desktop pentru jocuri. Este echipat cu procesoare hexa-core pana la Intel® Core™ i7-8750H de Generatia a 8-a, pentru a atinge viteze de pana la 3.9GHz. Fiind echipat cu sase core-uri si fiind cu pana la 23% mai puternic decat generatia anterioara, acest procesor de ultima generatie permite realizarea mai rapida si eficienta a sarcinilor de lucru concomitente, inclusiv jocuri, inregistrare si transmitere simultana de continut video. FX705 poate fi de asemenea echipat cu solutii grafice pana la NVIDIA® GeForce® GTX 1060, pentru imagini foarte vii si jocuri deosebit de cursive.

Windows 10 Pro
 
 
Intel® Core™
i7 - 8750H
CPU
 
NVIDIA® GeForce®
SeriaGTX 10
GPU
 
 
1.jpg

Cea mai Buna Performanta pentru Jocuri

Dominati jocurile cu ajutorul noilor si revolutionarelor GPU-uri ce transforma sistemul vostru portabil intr-o arma puternica si avansata pentru jocuri. Notebook-urile echipate cu solutiile grafice GeForce® GTX din Seria 10 va ofera intreaga performanta a unui sistem desktop intr-un format portabil datorita arhitecturii NVIDIA Pascal. Astfel, veti beneficia de o eficienta energetica de neegalat, tehnologii noi si inovative in jocuri, si o experienta VR foarte avansata oriunde v-ati juca.

 
2.jpg

Performanta

Bucurati-va de intreaga performanta a unui sistem desktop intr-un format portabil. GPU-urile GeForce® GTX din Seria 10 va ofera o performanta de pana la 3x mai buna comparativ cele din generatiile anterioare. Acestea includ tehnologii ultra-rapide FinFET, cele mai moderne solutii de memorie pe banda larga, si suporta functiile DirectX 12, oferind cele mai rapide si cursive experiente posibile in cazul unui notebook pentru gaming.

 
3.jpg

Cele mai Noi Tehnologii pentru Jocuri

Aceste GPU-uri foarte inovative au fost create pentru a raspunde cerintelor afisajelor de ultima generatie, inclusiv VR, rezolutie ultra-ridicata, si numeroase tipuri de monitoare. Tehnologiile NVIDIA GameWorks™ va ajuta sa va bucurati de o experienta cursiva, cinematica in jocuri iar revolutionara aplicatie NVIDIA Ansel™ va permite sa surprindeti imagini la 360 de grade in jocuri si sa le vizualizati prin intermediul unei solutii VR.

 
4.jpg

Suport VR

Descoperiti performanta solutiilor VR de ultima generatie, cele mai reduse latente, si compatibilitate excelenta cu casti de top - conduse de tehnologiile NVIDIA VRWorks™. Sunetul, elementele fizice si raspunsul tactil VR va permit sa auziti si sa simtiti fiecare moment.

 
 
 
 
 
 
 
<

SISTEM DE RACIRE

TEHNOLOGIA HYPERCOOL IMBUNATATESTE DURABILITATEA

Tehnologia exclusiva ASUS HyperCool consta din Sistemul de Racire Anti-Praf (Anti-Dust Cooling - ADC) si tehnologia de Supra-Accelerare a Ventilatoarelor, avand rolul de a asigura un nivel foarte scazut al temperaturilor in timpul sesiunilor maraton on jocuri. In plus, performanta de racire este imbunatatita si mai mult de catre capacul taiat in forma trapezoidala si plasarea intr-o maniera inteligenta, in paralel, a ventilatoarelor.

*Specificatiile pot varia in functie de model.

Racire Anti-Praf
Pentru Durata de Functionare Extinsa
 
Design
Ventilatoare Duble
Performante
Supra-Accelerare
Ventilatoare
Technologie
 
Capac
Design trapezoidal
Patentat
 
 

Aflati mai multe despre racire

 

TUNELURI ANTI-PRAF

Sistemul ADC dispune de un design intern exclusiv ce forteaza eliminarea prafului si particulelor nedorite din interiorul carcasei prin intermediul a doua tuneluri anti-praf localizate la marginile ventilatoarelor. Acesta previne acumularea de particule pe suprafata lamelelor radiatorului, imbunatatind astfel atat performantele cat si fiabilitatea.

 

SUPRA-ACCELERAREA VENTILATOARELOR

Sistemul poate ajusta in mod automat vitezele ventilatoarelor in functie de temperaturile CPU-ului si GPU-ului, dar puteti de asemenea alterna intre modurile Supra-Accelerare Ventilatoare, Echilibrat si Silentions in functie de situatie. Supra-Accelerarea ventilatoarelor reprezinta setarea cea mai agresiva, oferind cele mai ridicate viteze ale ventilatoarelor pentru a exploata la maxim puterea sistemului FX705. Modul silentios reduce zgomotul ventilatoarelor, fiind perfect pentru navigarea pe Internet, munca sau vizionarea de filme.

 

FLUX DE AER OPTIMIZAT

Fiecare componenta a modelului FX705 ajuta la imbunatatirea stabilitatii si eficientei. Ventilatoarele duble sunt plasate simetric pentru a maximiza fluxul de aer in sistem. Acestea pompeaza aerul in partea din spate, unde capacul inovativ, patentat, cu o forma trapezoidala nu afecteaza orificiile de ventilatie, crescand eficienta sistemului de racire cu pana la 25% comparativ cu cea a modelelor obisnuite.

SISTEM AUDIO

SUNET SURROUND DTS FOARTE IMERSIV

Tehnologia DTS Headphone: X™ ofera o experienta de sunet surround virtual pe 7.1 canale deosebit de realista si de o calitate superioara, chiar si atunci cand utilizati o pereche de casti. Dispune de setari optimizate pentru jocuri, sporturi si filme, dar si de un egalizator incorporat pentru control de finete al redarii sonore.

7.1 canale
Sunet Surround Virtual
 
Profiluri Audio
Jocuri/ Filme/ Sporturi
Optimizate
Nivel Audiofil
Egalizator
 
 

WI-FI

VITEZE MAI MARI, ACOPERIRE EXTINSA

FX705 ofera unul dintre cele mai rapide standarde Wi-Fi disponibile — cel mai recent standard Intel 802.11ac Wave 2 poate atinge viteze de transfer incredibile, de 1.7Gbps — de 12X mai rapid decat standardul 802.11b/g/n! In plus, configuratia wireless 2x2 MIMO ofera o acoperire extinsa cu pana la 30% comparativ cu configuratia 1x1. Transmiteti filmele voastre favorite la rezolutie ridicata sau jucati-va online cu mai putine pierderi de conexiune, chiar si atunci cand FX705 se afla mai departe de router.

*Cu exceptia cazurilor clar specificate, vitezele Wi-Fi mentionate se bazeaza pe performante teoretice. Performantele pot varia in conditii de lucru reale.

div class="insoweHLT">Pana la
12x Mai Rapida*
Decat Conexiunile Standard BGN
<
Pana la
1.7Gbps
Viteze Transfer
30%
Acoperire Extinsa
 

SOLUTIE DE STOCARE

JOCURILE SE INCARCA MAI RAPID

Unitatea SSHD de 1TB, 5400 rpm FireCuda incarca jocurile de 2X mai rapid decat HDD-urile de 5400rpm cu care sunt echipate laptopurile rivale. Memoria flash a solutiei FireCuda joaca rolul de memorie cache, salvand datele accessate in mod frecvent fara a accesa hard drive-ul, rezultand astfel intr-un nivel redus de consum de energie si performante ridicate ale sistemului.

*Cu exceptia cazurilor clar specificate, vitezele de citire si scriere ale datelor se bazeaza pe performante teoretice. Performantele efective pot varia in conditii de lucru reale.

Viteza de Incarcare Jocuri
140% Mai Rapida*
Decat HDD-uri la 5400 RPM
Timpi Incarcare Aplicatii
450% Mai Rapizi
Decat HDD-uri la 5400 RPM
 

Aflati mai multe despre solutiile de stocare

 

MEMORIE INTEL® OPTANE™

FX705 poate fi echipat cu o varietate de optiuni de stocare a datelor. Daca sunteti interesati de viteza, puteti alege un SSD PCIe® de pana la 512GB pentru a reduce la minim timpul de incarcare al aplicatiilor si jocurilor. Chiar daca selectati HDD-uri traditionale pentru stocarea colectiei voastre de jocuri, FX705 dispune de 16GB de Memorie Intel® Optane™ pentru a creste semnificativ vitezele de acces la date. Aceasta joaca rolul de memorie cache, rezultatul fiind un timp de acces mult mai bun la fisierele cele mai des utilizate. Intel® Optane™ imbunatateste performantele sistemului cu pana la 39%, si injumatateste timpul de realizare al sarcinilor de utilizare zilnice, crescandu-va productivitatea!

39% Imbunatatire
Performante Sistem
Utilizare Zilnica
2X
Mai Rapida

MEMORIE

MEMORIE DE INALTA PERFORMANTA

Pregatiti-va de lucru sau jocuri serioase — FX705 combina un procesor hexa-core cu pana la 32GB de memorie DDR4 dual-channel tactata la 2666MHz, pentru un nivel imbunatatit de performanta si eficienta energetica.

Pana la
32GB
RAM DDR4
 

INTERFETE DE CONECTIVITATE

CONECTIVITATE FOARTE VERSATILA

FX705 dispune de o serie intreaga de optiuni de conectivitate, inclusiv un port USB 2.0 si doua USB 3.1 Gen 1 Tip-A pentru perifericele voastre de gaming, precum si o interfata HDMI 2.0 pentru a va conecta la un monitor extern. Toate interfetele sunt plasate pe partea din stanga a laptopului pentru a nu interfera cu mausii, utilizati de obicei cu mana dreapta.

Conector Audio 3.5mm USB 3.1 Gen1 USB 3.1 Gen1 USB 2.0 HDMI 2.0 Conector RJ-45 Alimentare
                                                                                                                                                                             Sursa
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, The Gold said:

Salut, ar fi mai okey dacă ai alege altă mărime pentru text, aceasta este prea mare şi nu e prea normal să o citeşti.
 

Okey, multumesc de sfat.

Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.